Adamınbiri hoşgeldin
Adamınbiri hoşgeldin
bu galiba cross degil enduro yarişi. cross ise öldürsen gitmem bi daha toz toprak gürültü patirti, ama enduro güzeldir
nerde ne zaman bulusup gideriz arkadaslar?
Benim direksiyon sınavım cumartesiye alındı. Pazar günü ben de geliyorum.Saat kararlaştırırsak daha güzel olur sanırım.
Serdar
Ankara
CRF 250L
Arkadaşlar ben ve artçım da geliyoruz
Geziye kesin katılacaklar ;
1-ER6ha-n+ 1
2-gupilya
3-arnova
4-EMRE
5-mithrelios
6-topatapan
2move,reDragon,caya104 ve adamınbiriyim sizi de ekleyeyimmi listeye?
Bi de abi en erken saat 12 de buluşursak benim için daha iyi olur yada siz erkenden gidersiniz,biz de daha sonra katılırız
abicim valla gelmeyi çok istiyorum ama dersane var tam o saatte
125 ZN
06 ZN 181
millet 15 yaşında motoru olmayan bi artçı lazımmı
abi valla çok gelmek istiyom ilk tecrübem olcak halledin birşeylerde geliyim bende
Artçı olmak için yaşın uygun. Tek eksiğin bir kask ve mont. Hatta bu soğuklarda bir de eldiven hiç fena olmaz. Mont ve eldiveni kendin ayarlarsın sanırım. Geriye bir tek kask bulmak kalıyor. Fazla kaskı olan varsa rica edersin.
Serdar
Ankara
CRF 250L
safebet in dandik bi kaskı var
uygunsa getirirm yanlız camı mamı cizik
Arkadaşlar sizce nerde buluşmak daha doğru olur?Eymir yakınlarında bir yer olur mu yada turan güneş teki shell yani baklavacı hacıbabanın olduğu petrol ordan da yarış alanına gideriz yada anatolia da buluşalım her zamanki gibi ordan mı gidelim ona göre gezi başlığına yazacağım,hemen fikirlerinize ihtiyacım varrr ankara mt
beni artçı alacak abiyle bi konuşabilseydik abi burdan zor oluyo istersen msn ne mi veriyim gitarci1453@hotmail.com
aloo burdamısınız millet
erhan abi sende artçı var demi
benii kimmmm arttçıı alıyoooo
Var abim 2 kask var zaten biri bende biri onda istersen diğer motorculara özel mesaj at yada yarına kadar bekle,bi şekilde yardımcı olurlar
eyvallah erhan abi, rica etsem sen buluşma yerlerini söylerken beni de söylermisin
Tamam söylerim ama gelmeden önce(en geç cumartesi akşamı)kesin haber ver zaten bugün yarın bi gezi başlığı açıcam motosohbette ordan bağlantı kurarsın bizimle şu buluşma yeri ve saati belli olsun da ..
başlığı acınca msn neden haber verebilirmisin ya sanada zahmet oluyo ama msn:gitarci1453@hotmail.com her şey için teşekkürler iyi akşamlar
Zaten siteye girer girmez motosohbet bölümünde yada modlarımızdan biri ankara mt nin baş sayfasına alınca görürsün
ok tekrar teşekkürler allah izin verirse ben yarin okuldan gelince burdayım saat 4 gibi felan çünkü eski eve gidip kaskımı almam lazım
offf herkez gidiyo ben kaldım yerimde offf.bol bol foto çekmeyi unutmayın sakın!!!!
125 ZN
06 ZN 181
madem kimse demiyor, bu durumda saat 12.00 da anatolia'da buluşsak herkese uygunmudur? ben araba ve ekipmanlarimla geliyorum, eger yer olursa artçi, olmazsa arabayla peşinizdeyim.
bende saat 12,10 gece gölbaşı ahlatlıbel oran köprüsünün orda olcam. ordan hepbirlikte enduro alanına gideriz..
bugün endro alanına ve birazda zirveye dogru yolculuk yaptım
http://www.motosiklet.net/forum/show...324#post495324
ANKARA MT
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)