"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Skyblade onun yerine güneş gözlüğü tak uyuyorsa, sonra geceleri problem oluyor siyah vizör. Yanında taşıyorsun ama sonra da tak-çıkar dert oluyor...
Intruder Alert!
Normalde gözlük kullandığım için siyah vizör alayım dedim bu sefer güneş gözlüğünü numaralı yaptırmak gerekecek falan daha fazla masraf.
Fatih abi feyizoğlunda ben de gördüm de elden alayım diyodum, olmadı havale yapıp ordan getirtecem. Daha ucuza mal oluyo aslında. Tekrar teşekkürler
vala benim alet tam cross olmadığı için sayılabilirim galiba
Valla bende NM de Aöfe gidiyorum hangi taraftasınız bilmiyorum ama tanışalım kaynaşalım yerinizi tam söylerseniz bugün mat var uğrarımburadayım arkadaşlar. motorun başında beni göremezseniz, hemen karşıda nm dersanesi var. 'kimyacı fatih hoca' derseniz yardımcı olurlar. buyrun gelin. bir çayımı için. beklerim.
batıkent itfaiyenin hemen arkasında dediğin gibi vergi dairesi var sanırım yakınlarında.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:15 ----------
abi aslında iyi ustadır ama yanında sağlam çalışan eleman yok işler bazen aksayabiliyor o sebeple...benim ybr yi aldığım yerdir orası...yalnız bmw ci olduğunu bildiğimden önerdim arkadaşa...en azından gitsin baksın kendi kararını versin...ben senin tavsiyenle gittiğim metin ustadan gayet memnunum
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Öncelikle hoşbulduk... Motorumu Ulusan'dan değil Endo'dan aldım Turan Güneş'te...
Yok abi görüşelim yav daha iyisi senin olsun inşalah..
Teşekkür ederim sağolun... MT Ankara buluşmaları bu sayfadan mı ilan ediliyor? Yoksa periyodik bir gün saat yer var mı?
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)