Bu "Duran motor", istanbul yolundan giderken şaşmaz kavşağından sağa dönünce sağ tarafta kalan yermi ? (nası bi yol tarifi olduysa artık )
Bu "Duran motor", istanbul yolundan giderken şaşmaz kavşağından sağa dönünce sağ tarafta kalan yermi ? (nası bi yol tarifi olduysa artık )
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Fark ettiysen ileride bi grup vardı park halinde çapırcı. Gerçi ben motorsuzdum içicem diye...
Intruder Alert!
kuvvetmira, buluşma konusunda söylediklerini yeni okudum... eğer eski arkadaşlardan kastın biz isek bayadır gezi vs. bişey yapılmıyor. Biraz sıkıntılı işler olduğu için kimse yanaşmıyor yapmaya sanırım.
yada birileri bana da haber vermiyor
sertaç'ın motoru sessiz sedasız değiştiğine göre demekki beni de gözden çıkartmışlar
bu bazı günler mithatpaşa köprüsünün altına parkeden siyah er6n in sahibi buralarda mı acaba merak ettim.gelip geçerken bakıyorum yol üstü.
"mithatpaşadaki er6 sahibi, lütfen aracınızın başına!!"
buralardaydı hocam, daha öncede geçmişti lafı.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
çok yakın demek ki bizim çocuklar sevindim denk gelir belki bir gün . bu arada hakikaten ankara mt ile benimd e hiç buluşmam görüşmem olmadı olamadı.uzun zamandır takip ederim motor geldi motor gitti derken yoldan geçen bir iki insanla bile tesadüfen tanıştık sizlerle tanışamadık . uygun bir vakit görüşmek dileğiyle.
tanışırız inşallah hocam
ismim fatih, buda benim modifiye topiğim, bi takdir mesajı yazarsanız sevinirim
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...-modifiye.html
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
buradayım arkadaşlar. motorun başında beni göremezseniz, hemen karşıda nm dersanesi var. 'kimyacı fatih hoca' derseniz yardımcı olurlar. buyrun gelin. bir çayımı için. beklerim.
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)