bu akşam nereye akıyoruz beylerrr
bu akşam nereye akıyoruz beylerrr
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
herkese merhaba.
arabamı satıyorum. ilgilenen olursa:
http://www.sahibinden.com/1991_model...XQQdisplayitem
Hayırlı olsun tekrar Fatih. Alınca motoru bir kaç foto koyarsınız buraya artık.
selam arkadaşlar
bende ankaradayım,daha önce benimde 1999 model honda rr 900 vardı.2005 yılında sattım.fakat bu sevda bitmedi tekrar almayı düşünüyorum.
mehmet kakalycı
ankara-1977
0 532 465 87 18
ne olacak bu ankara'nın halı?
http://www.youtube.com/watch?v=O8zaxTZ4OFg
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bazı işlerim olduğu ve başka aracım olmadığı için Cumartesi-Pazar yağmur altında kullanmak zorunda kaldım,ve motor kullanırken ilk defa zevk alamadım,üstüne sıçan gibi ıslanmam da kaymağı oldu
Ama havalar Pazartesi'nden itibaren düzeliyor gözüküyor,yaz gelsin diye umuyorum artık
yağmurda motor üstünde ıslanmaktan we kaygan yolda sürmekten bende nefret ediyorum :( ben c.tesi pazar binmedim
motor sevdalılarının arasında olmak çok güzel bende uzun zamandır motorsiklet sevdalısıyım yanlız bir türlü motosiklet almak nasip olmamıştı,taki 13 mayısa kadar artık bende aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum gezi düzenlediğinizde aranıza katılmak isyerim,gerçi ehliyete yazıldım ama sınav temmuzun 3'ündeymiş daha çok var yani......
bir an önce sizlerle gezilere katılmak için can atıyorum saygılarımla cem
Buraya da yazayım arkadaşlar elidme daha bugün açtığım ve hazırladığım vlm 12 v 6A akü mevcut.Benim işime yarayacak dğeil önceki motor için almıştım.Durduğu yerde ölmesi yerine sizden ihtiyacı olan birine gitmesini isterim.Dileyen Kızılay'da uygun zmanda benden alabilir.
herkese selam..
ankarada bmw f650 funduro için bir usta arıyorum..önerebileceğiniz isimler varsa sevinirim..şimdiye kadar duyduklarım şaşmaz otosanayi sitesi yakınlarında aydın usta ve başkent motosiklet metin usta (fakat her motora bakmıyor deniyor vs)..bir de ulusan motor deniyor ama bmw lerden anlıyorlar mı bilmiyorum..
herkese teşekkürler
Arkadaşlar Herkeze merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım siteye üye olalı baya oldu ama motorumu yeni aldım ve yaklaşık 1 ay boyunca motorumu üzerime almaya çalıştım uzun lafın kısası Çingene işine döndü benim motor.Ama sonunda hallettim ruhsatı elimde Sadece emniyetten ehliyeti bekliyorum sözde evelsi gün çıkmış olması lazımdı ama daha dosya işleme bile girmemiş ilk ehliyeti başka yerden aldığım için ordan mail bekliyorlar.
Topiği takip ediyorum ama ilk yazım bu benimde toplantılara buluşmalara bende katılmak isterim
hocam merhabalar iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş vesselam benim aletin aküyü çaldırdım bende 12v 6a VLM ama tam bir komedi aküm bitikti zaten ölçmek için sökmüştük kuzenle ordan elimizde akü pense tornavida falan bakkala gittik gittiğimiz kapalıydı öbür bakkala giderkende aküyü evin önündeki telefon kutusunun arkasına koymuştum gittik geldik akü makü yok uçurmuşlar hepi topu 5-10dk sürmemiştir gidip gelmemiz. Sizinle nasıl irtibata geçebiliriz acaba?
hoşgeldiniz arkadaşlar.
@frustrated
ankarada f650 ustası var bitane ama mirty rumuzlu üye biliyor, ben gitmedim hiç, sorar öğrenirim.
yeni arkadaşlar;
toplantı ve organizasyonlar nedenini bilmediğim muhtemelen lüzumsuz sebeplerden ötürü özel mesaj yoluyla filan el altından yapılıyo bi süredir. özel mesajla davet gelirse heyecanlanmayın
eski arkadaşlar;
gerek yok böyle ayak oyunlarına, ankara mt büyüsün serpilsin dedik başka bişey demedik, rahat olun, ankara-mt bizim sayfamız.
hocam slmlar, sanırım sen daha önce de bunun gibi bi soru sormuştun ve ben sana ostim sanayi duran motor murat usta var bmw ci demiştim.
gidip görüştünmü onunla?duran motor 34.sok no:2 ostim sanayi...tavsiye ederim bi göster motorunu tanış onunla sonra yine kararını verirsin.
saygılar...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Frustrated, birlik mahallesinde MotoAnkara var orada hep görüyorum F650 bakıma gelen. Çetin usta (çeto) var orda, istiyorsan oraya bi gidebilirsin aslında Yamaha bayisi orası ama her marka motor görüyorum mekanda.
Kuvvetmira, açtığın başlıktan gördüm senin sarı motoru. Geçen haftaydı sanırım ya da ondan önceki, Sakal'ın önüne gelmiştiniz bikaç motor. O gün yakından gördüm, güzel olmuş motorun cidden.
Intruder Alert!
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)