Motora merak sarınca trafikte pür dikkat kesildim Ankarada motor kullanan sayısı baya fazlaymış gerçekten... İnşallah herkezin buluşma adresi olur burası ve herkez birbirinden haberdar olur
Motora merak sarınca trafikte pür dikkat kesildim Ankarada motor kullanan sayısı baya fazlaymış gerçekten... İnşallah herkezin buluşma adresi olur burası ve herkez birbirinden haberdar olur
Bir garip yolcu...
Arkadaşlar, annelerinizin ANNELER GÜNÜ kutlu olsun, saygılar.
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Cuma akşamı...yoldan gelicem o gün ama inşallah görüşürüz
arkadaşlar merhaba, malumunuz manavgat motosiklet festivaline sayılı gün kaldı.hiç aranızda bu festivale Ankara'dan katılacaklar var mı?
Ah ... isterdim ama malesef.. Gidenlerin fotoğraflarıyla yetinicez artık.
grupla olursa mutlaka çok daha keyifli olur ancak kimse çıkmazsa da ben tek gidecem.eşlik etmek isteyen olursa özelden yazabilir çünkü bazen bu sayfaya erişim problem oluyor.
peki 16 mayıs'ta yuvacık'a gidecek olan var mı? 350 km imiş ankaraya, google'a göre
eryamanlı arkadaşlar;
newcastle kapanmış diye bir duyum aldım. eğer sizin için de uygun olursa, cumartesi akşam 7:30 gibi kc migros terasında buluşalım.(göksu gölünün orada)
bu arada; sadece eryamanlı değil, dileyen tanışmak isteyen, herkes gelebilir.
kalın sağlıcakla.
iyi akşamlar...
bir aksilik olmazsa oradayım.KC terası güzeldir.
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
nooldu yazan yok buluşma için...gelen yok mu?
şimdi 19.30da KC terastamıyız?
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
anca geldim.kusura bakmayın. hava kötü görünüyor. erymanda oturan diğer arkadaşlarla konuştum. başka bir gün erteleme kararı aldık.(yağmur yüzünden). iyi akşamlar...
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)