fuarı bırak kentparkı bile duymadım ben
biyerlerde harley davidson tanıtımı varmış, bi o kadar duymuştum. panora olabilir.
fuarı bırak kentparkı bile duymadım ben
biyerlerde harley davidson tanıtımı varmış, bi o kadar duymuştum. panora olabilir.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Kentparktaymış evet, cepanın yanında yani. Arkadaşım bana sadece Harleyler olduğunu söyledi ama tam içeriğini ben de bilmiyorum tabii.
eveeet, parçalar birşeşiyor
cepanın yanı kentparkta harley davidson tanıtımı
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Harleyler demek. Tarzım değil ama yine de bakarım herhalde. İyi geceler herkese.
Hımmm, Kentparkın sitesine bir bakış attım. "Timboocafe Harley Owners Group Show un 2010 yılı Ankara" ayağıymış. 25 nisana kadar devam edecekmiş. İlgililere duyurulur Herkese iyi geceler...
Vayy demek oluyo ki Spyder uzaktan harleye benziyomuş Arkadaşım senin makinenin aynısı vardı dedi yada harley bizimkinin modelini çaldı
Görmek gitmek yenmek lazım veni vidi vici miydi.
gerçek motorcular belli olsun diye hava bize oyun oynuyo
Valla bu havayı anlamadım arkadaş ben, bütün hafta yağışlı diyor meteoroloji ama bakıyorum dışarı bişey yok. Hee diyorum meteoroloji yanılmış sonra bi daha bakıyorum bu sefer kapanıyor. Paranoyak eder bu hava adamı. :S
Intruder Alert!
Arkadaşlar branda ve motorum arasında kediler cirit atıyor... Bu problemle karşılaşan var mı aranızda nasıl çözebilirim... Kedi spreyi diye birşey duymuştum işe yarıyor mudur tecrübe eden var mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------
Evet çok acayip... Nasıl olacak böyle bilemiyorum. Bahar dan çıkıp bunaltıcı bir yaza direk girmek istemiyorum. Kıyafetlerle motor durunca şıpır şıpır terliyor insan, çıkarmakta olmaz pantolonu zor valla... Baharın ılık terletmeyen ortamını ıskalayacağız böyle giderse...
Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir!
O değil de akşama hava açıcak sanırım, şöyle çıkıp bi yardırsam mı diyorum. Anırta anırta yanlaya yanlaya milletin huzurunu kaçırsam mı? :D
Intruder Alert!
O kediler geçen sonbaharda bizim kazan dairesinde doğmuşlar, kardeşlerinden biri bizim evde. Evdekide kardeşleri gibi dışarda olsaydı, oda eminimki motor tırmalama manyağı olurdu. Kedi spreyini bende duymuştum, belki işe yarıyodur. Bu arada bugün Bilkentten Eryamana dönerken öyle bir sağnağa yakalandımki anlatamam, umulmadık bir anda bastırınca motor üstünde yıkandım valla.
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
kediler kolonya parfüm vb alkol içeren esanslı kokulardan nefret ederler özellikle de kolonya ,şişesini gördüğünde bile kaçacak yer arardı bizim kedi
yokmu buluşma filan ya Ankaraaaa?
Ne güzel geziyorduk nerden çıktı yağmur şimdi?!
Intruder Alert!
Şu an bu konu içerisinde 89 kullanıcı var. (0 üye ve 89 misafir)