Sağolasın dostum Darısı senin başına
Motoru 11.000 YTL ye sattım zaten yenisi de 15.000 civarında,kilometresi de 4.700 dü galiba,aslında ilginç bi satış oldu ; artçımla ben Honda Efe ye gitmiştik bundan 3 hafta önce,CBF ye bakmak için,o sırada da motor hondanın park yerindeydi bi baktım millet sarmış etrafını,şeytan tüyü var herhalde sora da showrooma bi genç geldi,acemiymiş bizim motoru baya beğenmiş ,numaramı aldı işte bikaç gün sonra da sattım tamamen şans diyebilirz sen kaça satıyosun?
hadi yaww,,ana valla şansmış he.bende 11500 fiyat koydum .benımkıde 5100 kmde.saatarsam 600f alcam inşallah.ilanı verdim ama ses çıkmadı hala. pazarlık yaptımı alıcı? yoksa 11000 sabıt fıyat mı cektın
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Aslında ben de senin gibi 11.500-12.000 istedim,zaten baya acemi iki arkadaş kredi alacaklardı bende 11.000 e verdim ama tabi Ankara Kawasaki ye sordum11.000 e çok iyi satmısşın dediler zaten Honda en fazla 10.000 veriyodu
Seninki ne renkti ? 2007 de turuncusu çıkmış ER6-n nin,jantlar da siyah..
turuncumu?? ohoo her renkten var he,,benimki siyahtı. kısmet ıste ıı satmışsın.. hayırlı olsun tekrar yenı motorunda.fuarı bekleseydın keske
Evet süper olmuş ya siyah jantlar ER6-n ye sportif bi hava katmış resmi Kawasaki nin Almanya sitesinde var da buraya alamadım,benimki de siyahtı zaten 2. elde renk de çok önemli resmen siyah olduğu için beğendik dediler
Fuarı bekliicektim de o zamana kadar yani fuardan sonra CBF 1000 in siyah rengi kalmazdı zaten Türkiye stoklarında bir tane kalmıştı siyah bi de o fiyata zor bulurdum motosiklet almanın tam zamanı aslında
Senin alacağın CBR 600f Hornet dimi?
ewet ,kısmetse hondacı olcam bende,2 . el alcam ama,bende geziniyim hondanın oralarda belkı bı talıbı çıkar
600 ile 1000 lik arasında güç olarak çok fark varmı? yani "ohaa" derdirtiyomu?
Dostum henüz denemek nasip olmadı ama görünüş ve ebatlar olarak 600 lüğe çok benziyo ama 1000 lik bi makinanın FZ6 Fazer la aynı beygir gücüne sahip olması şaşırtıcı,cumartesi plakayla istanbula gidip motorla döneceğim otoyolda alışırım herhalde fazlasıyla ,ilk izlenimlerimi de haftasonu aktarırım
Er6ha-n iyiyolculuklar kazasız belasız sürüşler Bolu'da dikkatli ol
@Er6ha-n
evet iyi yolculuklar bol bol foto istiyoruz.şimdiden hayırlı olsn kazasız belasız binersin umarım.
125 ZN
06 ZN 181
selam arkadaşlar ben Ankara dan Ali bugun yarın zealsun gs 200 ile aranızdayım
banada yer varmıı????????????
uye olmaya çalışıyorumm
setr74 ve redragon sağolun dostlarım umarım yol boyunca havalar da bana güler..
Bu arada adamınbiriyim,aramıza hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun
Emre,abicim sen ne alemlerdesin valla kaza haberlerin hepimizi üzdü,19 kasımda gelcek olanlar kimler arkadaşlar bende katılabilrm belki artçımla ama kesin değil o yüzden kesin gelebilecek olanlar haber versinler ki bende gelemesem de en azından listenin hazırlanmasına yardımcı olayım
Erhan hayırlı olsun diyelim şimdiden. Hava güzel olur rahat rahat gelirsin inşallah.
Hoşgeldin birader, doğru yere geldin
Geçen haftaki gezinin tadı damağımda kaldı ama bu haftasonu yoğun olucam sanırım, artçı bile olamıcam
İyi gezmeler size.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
pazar günkü yarışmaya bende geleceğim. Emre yarışmanın yapılacağı yer senin mahalle programı sen yap artık nerede buluşacağız. hep bereber gidelim.
hoşgeldin diyen ve demeyi düşünen herkeze teşekkür 19 kasımda görüşmek üzre demişsiniz ama o gün ne var bilmiyorum ayrıca motoru alıyorum ama daha ehliyet yok piyasada biraz bilgi lütfen olmazsa arabayla gelirim ehliyeti alana kadar
Selam Arkadaşlar,
Adamınbirine hoşgeldin diyorum. Yarış saat kaçta başlıyor,nerede buluşuyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)