Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    sapmura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jawa TS 350/638
    Alıntı fatihhoca81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sorma ya. usta bi gitti gidiş o gidiş neyse lastikleri taktı. muratla çıktık yola.
    motosiklet zevkini tekrar yaşadım. daha önce motoru yatırmak için ciddi bi efor sarfediyormuşum. şimdi sanki viraja gireceğimi anlıyor hemen kendiliğinden yatıyor gelirken çevre yolundan geldim. ilk otobana çıkışta 200 km/sa yaptım çok güvenliydi. ayrıca fren mesafesi bayağa kısaldı diyebilirim.
    kısacası iyiki değişmiş ve ben bu kadar farkedeceğini bilmiyodum. sen olmasan kim bilir ne zaman değiştirecektim.
    bide yarın müsayitsen akşam 18:00 gibi eryaman'da turlayalım. belki foruma yeni katılan arkadaşlarlada tanışırız. murat ve caner abi'ye de haber veririz. ne dersin?
    Bugün Eryamanda turladınız galiba, 4. Etapda gördüm sizi, iki motosiklet arka arkaya gidiyordunuz. 4. Etapı mahvetmişler zaten yolları kazmışlar hep fiber optik döşemek için. Yanımdan geçtiniz gittiniz ben o sırada büfenin önünde arabanın bagajındaki eşyalarla uğraşıyodum. Kendi kendime kesin bizim motosiklet.netden arkadaşlardır dedim, eve gelip 18:00 gibi turlayalım yazdığınızı görünce emin oldum. Benim motorum siz yanımdan geçerken büfenin yanındaydı görmüşsünüzdür belki, STFA bloklarının önündeki büfe. Haberim olsaydı belki bende katılırdım, belki diyorum çünkü hava çok soğuktu. İyi turlamışsınız valla o saatde.
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Fırat senin motor böyle daha güzle görünüyor...
    Onuda koy suzukinin yanına...memet seni bekliyormuş..
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    Alıntı sapmura adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün Eryamanda turladınız galiba, 4. Etapda gördüm sizi, iki motosiklet arka arkaya gidiyordunuz. 4. Etapı mahvetmişler zaten yolları kazmışlar hep fiber optik döşemek için. Yanımdan geçtiniz gittiniz ben o sırada büfenin önünde arabanın bagajındaki eşyalarla uğraşıyodum. Kendi kendime kesin bizim motosiklet.netden arkadaşlardır dedim, eve gelip 18:00 gibi turlayalım yazdığınızı görünce emin oldum. Benim motorum siz yanımdan geçerken büfenin yanındaydı görmüşsünüzdür belki, STFA bloklarının önündeki büfe. Haberim olsaydı belki bende katılırdım, belki diyorum çünkü hava çok soğuktu. İyi turlamışsınız valla o saatde.
    sanırım bir yanlış anlaşılma var. ben bugün için saat 18:00 demiştim. yani sizin gördükleriniz biz değildik. bugün müsayit olursanız saat 18:00 da ısı merkezinde olacağız. görüşmek, tanışmak dileğiyle...

Motosikleti
    Jawa TS 350/638
    sanırım bir yanlış anlaşılma var. ben bugün için saat 18:00 demiştim. yani sizin gördükleriniz biz değildik. bugün müsayit olursanız saat 18:00 da ısı merkezinde olacağız. görüşmek, tanışmak dileğiyle...
    Tüh ben dünden bugünü görmüşüm öyleyse. Malesef gelemiyeceğim çünkü şuan Eryamanda değilim, başka bir zamana artık.
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]

Motosikleti
    Honda CBF 500
    Evet kırmızı, pazar günü motoru çalıştırıp gidende bendim, demekki otoparkta aşağıda duran üstü örtülü motorda senin. Aynı otoparktayız netten tanışdık, oda iyi valla. Bidahakine bi yerlere gidersen benide çağırırsın, benzin durumuna göre belki gelebilirim. Bu arada sen hafta sonu benim motorun yanına gelip şöyle bir göz gezdirdinmi? Ben pencereden dışarı bakarken, şansa birini gördümde benim motorun yanına geldi ve şöyle bir göz gezdirip aşağı doğru gitti. Bizim otoparkta bi ara baya motor vardı, şuan 5 tane var galiba, ön taraftakileri saymıyorum. Senin motor, benim motor iki tanede karavancı amcanın var bide direğin dibinde bağlı eski bir moped var.

Bana uyar valla.
    Sen o gün motorla gitmeden seslenecektim sonra yaw yok artık bu kadar tesadüf olmaz diye düşününce seslenmedim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------

Mesajları yeni gördüm.... Eşeğimi Niğde ye doğru sürüyüm artık. üstad hava da bir düzene oturmadı ki bugün çıkıp aküyü şarj edeyim dedim üşüdüm biraz. Bellik te şart oldu artık. ilk açık havalı günde tanışma tekrarı inşallah.
    Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın
    Bu toprak, bir devrin battığı yerdir
    Eğil de kulak ver bu sessiz yığın
    Bir vatan kalbinin attığı yerdir!

Motosikleti
    Jawa TS 350/638
    Alıntı ubuhur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen o gün motorla gitmeden seslenecektim sonra yaw yok artık bu kadar tesadüf olmaz diye düşününce seslenmedim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------

Mesajları yeni gördüm.... Eşeğimi Niğde ye doğru sürüyüm artık. üstad hava da bir düzene oturmadı ki bugün çıkıp aküyü şarj edeyim dedim üşüdüm biraz. Bellik te şart oldu artık. ilk açık havalı günde tanışma tekrarı inşallah.
    Hehehe bidahakine seslenirsin artık, harbi ya 1 hafta önce hava süperdi, ben o şekilde devam eder diye düşünmüştüm. Gelecek haftalarda tanışır turlarız artık, gerçi ben yarın hava iyi olursa bagajı sökmeyi düşünüyorum. Destek demirleri iki taraftan kırılmış, bagajın ağırlığı stop lambasının üzerine binmiş, oda aşağı doğru eğilmiş ve grenajı çatlatmış. Yollardaki deliklerden iyice kırılıp düşmeden bir el atmam lazım, umarım yarın el atabilirim.

bugün eryaman 4 etapta ben ve yanımda tanımadığım bir honda cbr 125'li bir arkadaş vardı belkide bizi görmüşsündür .. tamamen aynı yolda karşılaştık tesadüf yani

Motosikleti
    Jawa TS 350/638
    Alıntı pırasacı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün eryaman 4 etapta ben ve yanımda tanımadığım bir honda cbr 125'li bir arkadaş vardı belkide bizi görmüşsündür .. tamamen aynı yolda karşılaştık tesadüf yani
    Fakat ben geçen Cuma günü saat 20:00 - 21:00 gibi bir zamanda gördüm o iki kişiyi, bizim olay biraz karıştı galiba.

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    ankara mt merhaba kahraman maraş mt den sevgiler nisan sonu yada mayıs başında ankara kızılcahamam da olacağım 2 günlük gezi imkanı olursa tanışmak isterim ben mustafa
    05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport

septimus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Merhabalar Mustafa. İnşallah. Geldiğinde yazarsın tekrar.

-HK- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    geldiğinizde haberimiz olursa görüşebiliriz, haber vermeye gerek kalmadan da belki karşılaşabiliriz kızılcahamamda

serkan abi erkencisin maşallah

Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Vay Yasin'im Mesai 7:30 da başlar benim. Naber ? Bitti mi sınavlar ? Sattın mı motoru ?

Alıntı septimus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay Yasin'im Mesai 7:30 da başlar benim. Naber ? Bitti mi sınavlar ? Sattın mı motoru ?
    Günaydınlar.
    Serkan abicim 7,30 çok erkenmiş yahu. Biz 9'da başlıyoruz
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

merhaba arkadaşlar sizlere yeni katıldım .şu bisiklete uygulanan motor,un fiatı ne kadardı nerden temin edilebilinir bilgilendiren olursa sevinirim

Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Öyle deme İsmail, mesai 15:30 da bitiyo ama

Motosikleti
    Suzuki Marauder 250
    Selamlar, tanışma forumuna mesaj atmıştım bir de buraya yazayım. Motorum geçen hafta geçti elime alışma turlarındayım. Emektar 99 model suzuki marauder 250 Gezelim, tozalım, yiyelim, içelim.. Konutkentte oturuyorum bi süre de bu civarlardan çıkamayacağım sanırım. Ehliyet mayısda geliyo çünkü. Saygılar sevgiler.

Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Hoş geldiniz. Ehliyetsiz dikkatli olun yine de. Hayırlı olsun motorunuz. Orda oturan çakma marauder'lı bi arkadaşımız var bu arada ( o kendini bilir )

Tenebrosus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Intruder M800
    Alıntı septimus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orda oturan çakma marauder'lı bi arkadaşımız var bu arada ( o kendini bilir )
    Ahahahah...

Hoşgeldin arkadaşım, görüşmek dileğiyle. Kazasız belasız sürüşler. Forza Suzuki...
    Intruder Alert!

Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Serdar dönmez geri falan diyolar senin için. Aslı var mı ?

Tenebrosus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Intruder M800
    Yok abi dönücem bu haftasonuna doğru, ama V-Strom'la mı dönsem yoksa Intruder'la mı bilemedim... :D :S
    Intruder Alert!

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)

Bu Konudaki Etiketler