“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Yine Gimat'ta Metin Usta diye biri var,Ankara'da bilinen bir usta.Ustalığını ve insanlığını bilmiyorum,hiç işim düşmedi.Yalnız bir kere merak edip dükkanına gitmişliğim var.Kalabalıktı,o nedenle bire bir fazla diyaloğum olmadı.Ancak,bir tanıdığıyla gitmedikten sonra çok ilgilenmediğini duymuştum.
"[B]SÖYLESEM TESİRİ YOK , SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL[/B]"[I][/I]
Üstad senin motorun kırmızı mı? Pazar günü akşam üzeri ben otoparkta motorun üzerini örterken kırmızı javayı çalıştırıp giden sen miydin? Eğer öyle ise aynı otoparkta duruyor motorlar diyeceğim. Büyük tesadüf...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------
Bu arada yalnız oldu yine ama geçen pazar ankara-ayaş-polatlı-ankara dairesi çizdim. güzel bir güzergah özellikle de ayaş-polatlı arası...
Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir!
Ben de Eryaman'da oturuyorum arkadaşlar; ama benim motor super sport değil. 150'lik Keeway
:queen:
selam bende ankaraa oturuyorum. motosiklet kullanmaya yeni başladım. ama alışacağım yavaş yavaş. tekrardan herkeze merhaba . bu arada adı. rıza
gurami bende eryamanda oturuyorum kaçıncı etaptasın
eryamanlı arkadaşlar;
aramızda müsayit bir gün belirleyelim ve tanışalım. anlaşılan sayımız birhayli çok
Evet kırmızı, pazar günü motoru çalıştırıp gidende bendim, demekki otoparkta aşağıda duran üstü örtülü motorda senin. Aynı otoparktayız netten tanışdık, oda iyi valla. Bidahakine bi yerlere gidersen benide çağırırsın, benzin durumuna göre belki gelebilirim. Bu arada sen hafta sonu benim motorun yanına gelip şöyle bir göz gezdirdinmi? Ben pencereden dışarı bakarken, şansa birini gördümde benim motorun yanına geldi ve şöyle bir göz gezdirip aşağı doğru gitti. Bizim otoparkta bi ara baya motor vardı, şuan 5 tane var galiba, ön taraftakileri saymıyorum. Senin motor, benim motor iki tanede karavancı amcanın var bide direğin dibinde bağlı eski bir moped var.
Bana uyar valla.
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
Aynı apartmanda oturuyorlar, buradan tanışıyorlar, çok güzel
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Harbi ya şehrin en garip yanı bu heralde. 16 katlı apartmanda olunca insan herkesi tanıyamıyor, 8 senedir Eryamanda olduğum halde bizim apartmanı bile doğru dürüst tanımıyorum. Bide etrafımızdaki diğer 16 katlıları sen düşün artık, 16 katın herbirinde 4 daire var, buda 64 daire eder, her bir dairede 4 kişi otursa, çoluğuyla çocuğuyla, yaşlısıyla genciyle 256 kişi sırf bizim apartmanda var.
gezi yok mu gezi gezi
banada uyar olur. yeri ve zamanı söylemeniz yeter :D
merhaba arkadaslar Ankara Mt grubuna yeni abone oldum, bundan sonra yakindan takip etmeye calisacagim. ankara ve cevresinde gunubirlik veya kampli etkinlikler olursa katilmak isterim.
selamlar herkese,
evren deniz
sorma ya. usta bi gitti gidiş o gidiş neyse lastikleri taktı. muratla çıktık yola.
motosiklet zevkini tekrar yaşadım. daha önce motoru yatırmak için ciddi bi efor sarfediyormuşum. şimdi sanki viraja gireceğimi anlıyor hemen kendiliğinden yatıyor gelirken çevre yolundan geldim. ilk otobana çıkışta 200 km/sa yaptım çok güvenliydi. ayrıca fren mesafesi bayağa kısaldı diyebilirim.
kısacası iyiki değişmiş ve ben bu kadar farkedeceğini bilmiyodum. sen olmasan kim bilir ne zaman değiştirecektim.
bide yarın müsayitsen akşam 18:00 gibi eryaman'da turlayalım. belki foruma yeni katılan arkadaşlarlada tanışırız. murat ve caner abi'ye de haber veririz. ne dersin?
Biliyordum uzun süre durmayacağını.... Bu nu da perte çıkaracak en sonunda kurcalaya kurcalaya.....
Öğrenemedi gitti şu işi....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)