“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
eryaman'daki arkadaşlar başta olmak üzere herkese 'hoşgeldiniz' diyorum.
Vaay hocam nerdesin ? Yarın iş var mı ?
Ubuhur anladım. Görüşürüz inşallah bi ara.
fake üyelik aldım.bende artık aranızdayım.
fake gördümde bölesinide görmemiştim helal olsun tebrik ederiz
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
ben aranızda kalmak istiyorum ama.
Bir sonrakinde "kolpaüyelik" kullanıcı adını kullanabilirsin Hala müsait...
Ben bir yarım saat kadar yokum, daha önce başka biri yetişmeze yarım saat-45 dakika sonra Kontrol Paneli'nin orada buluşalım
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
lütfen beni banlamayın.neden bana böyle davranıyorsunuz?
Biz de seni istiyoruz "kolpaüyelik". Ama ne yapalım,şartlar müsait değil...
Biz ayrı dünyaların insanlarıyız
yine ban yine ban.olmuyor böyle.neyse daha fazla rahatsı etmeyeyim.sağlıklı kalın.iyi sürün.i am lone rider.bye bye to all.hail to all brothers and sisters of riders.
Mesajları uçurmuşlar. Arada benim mesaj da uçmuş...
Yok benim ki kırmızı gri. Bu arada sen neler yapıyorsun sky, başladın mı ufak ufak turlamaya?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------
Bu arada motorumun 8000 bakımı geldi. Ankara'da bildiğim tek tamirci yiba çarşısındakiler. Babama dedim yağını alalım bujisini alalım ben takayım dedim, heveslendim ama ikna edemedim. Bildiğiniz bir usta var mı? Ya da Efe Honda'da kaça patlar?
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)