Merhabala, ben de yeni motor kullanicisiyim. Gezilere katilmak tecrube etmek isterim. Fazla bilgim olmadigi icin tek basima dolasmak istemiyorum noolmaz noolmaz. Benide cagirin haaa.. kolay gelsin.(klavye ingilizce idare edin.. )
Merhabala, ben de yeni motor kullanicisiyim. Gezilere katilmak tecrube etmek isterim. Fazla bilgim olmadigi icin tek basima dolasmak istemiyorum noolmaz noolmaz. Benide cagirin haaa.. kolay gelsin.(klavye ingilizce idare edin.. )
Selamlar arkadaşlar, bende forumu uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldum sayılır... Ankara'lı dostlara bi selam vereyim dedim...Şu an için hurda Mondial 151 RS ile küçük çaplı turlar atıyorum ama planım ve hayalim 250 CC Regal Raptor...Kısmet olursa en yakın zamanda almayı planlıyorum...Daha sonra beni Ankara semalarında görebilirsiniz...Şimdilik bu kadar yazayım...Herkese kazasız, cezasız, keyifli sürüşler dilerim...
ankaralı arkadaslara selamlar...yaklasık 2 haftadır motosiklet kullanıyorum.yavas yavas alısıyorum.uzun mesafe ıcın ne kadar tecrube lazım bılmıyorum ama ankara'dan yapılan gezılere katılmak ısterım.herkese kazasız sürüşler...
Barankurt hoşgeldin arkadaşım, hayırlı olsun motoru yeni aldın sanırım 2 haftadır kullanıyorum demişsin. Motorun nedir?
Intruder Alert!
Tüm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
Devamlılığınızın olmasını dilerim..sağlıcakla kalın..
Mert
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
ben forumu takip ediorum fakat yeni uye oldum cbx'imle gezilere katilmak istiorum ..herkese MERABALAR
Selam, hoşgeldin.
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
Yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,
ee havalar da güzelleşti, artık tecrübeli arkadaşlardan bir gezi ya da tanışma organizasyonu bekliyoruz.
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
Baktım ki yeni katılan arkadaş çok,tek tek yazmayayım dedim.Topluca herkese hoş geldiniz diyor,kazasız belasız sürüşler diliyorum...
"[B]SÖYLESEM TESİRİ YOK , SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL[/B]"[I][/I]
Serdarmert özeline bi bakar mısın lütfen.
Dur yolcu, bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir!
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)