bende geldim efenimmm herkese saygı sevgilerimi iletirim kazasız belasız sürüşlerr
bende geldim efenimmm herkese saygı sevgilerimi iletirim kazasız belasız sürüşlerr
teşekkür ederim,haklısın tabiki,vermek istemeyeckitr kimse ama benim düsüncem daha çok kullanmak değil aslında da vites olayını görmekti,bilgi edinme amaçlı yani. kendi motorumda deneyecem tecruübe kazanaam elbette ama yanlıs bişey yapıp bastan hurdaya çıkarmayalım motoru diyorm
o arakdasa söleyelim motorlar bir dusmeye parcalanmaz hele sanzıman felan dagılmaz en fazla bol bol stop ettırırsın motora bir baskasının motorunu ögrenmek icin istiyorsunuz ya dicek bişe bulamıyorum ben motorumu bilene bile vermiyorum artık
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
yaw nekadar yanlıs anlasılmısım ya tabiki herkesin canı gibidir motoru,vermek istemeyecektir,benim söylemek istediğim sadece vites konusunda ve diğer konularda yerinde görmek bilgi engin bilgilerinizden faydalanmaktı. en fazla bil otururum motora şu debriyaj vites şöyle geçer tarzı bi bi eğitimdi hayrına yani :9 yoksa eğitim veren yerler vardır biliyorm tabiki paralı olarak neyse vazgeçtim tamam bakarım başımın çaresine
Cümleten merhaba millet...
Arkadaşlar Ankara'da Bridgestone motor lastiği satan bayi bilen var mıdır?
Intruder Alert!
Yav hocam bugün gittim Çiniciler'e lastikleri taktırmaya. Arka lastik 2409 tarihli geldi iyi güzel hoş ama önün tarihi 4508 çıktı. Adam 09 ortasından itibaren olacak sözü vermişti. Arkayı taktık ön için yeni tarihli isteriz dedik. Tam arka lastiğin işi bitti dedik telefon geldi ön için yeni tarihli bulamamışlar. %5 iskonto yapalım onu al dediler ben de yok almicam içime sinmedi dedim. O kadar uğraştan sonra söktük arka lastiği tekrar eskisini taktık. Şimdi başka marka arıyom ama en ucuzu da Pirelli meletin, Metzeler'e 730 lira fiyat aldım ama o da pahalı geldi. Gerçi en iyisi Metzeler diyorlar ama şimdi de Bridgestone'u araştırıyorum. Pirelli Italyan, Metzeler Alman, Bridgestone Japon, dedim motor Japon bari lastiği de Japon alayım. Şansıma Bridgestone'un da pek bayisi yok, bakalım bi duyum aldım Suzuki'lerin orjinal lastikleri Bridgestone oluyormuş ve EndoRacing de Suzuki bayisi oraya bi sorucam bi ara. Ne uzun yazmışım bu arada...
Intruder Alert!
üzüldüm. hem senin adına hem de kendi adıma. belki benim lastiklerden yeni tarihli olanı vardır. daha sonra senden telefonunu alırım. bu arada bugün dersim erken bitti. kızılaydan gelirken tam bi yaz havası. istanbul yolu da pek bi müsayitti basmaya. 200+ ile de gitmek pek bi güzelmiş hem de bu eski lastiklerle. yenilerini takınca düşünebiyorum olacakları
Serdar lastik 2008'in 45. haftası yapılmış yani daha yaklaşık 1,5 senelikmiş, bence almaman için bir neden yokmuş. % 5 iskonta yapıyorlarsa bi de al tak derim.
Fatih hocam bende dün otobandaydım. Abant'a gittim geldim. Michelin Pilot'ları deneme fırsatım oldu. Kesinlikle çok iyiler. Daha önce hiç çıkamadığım hızlarda viraj alabiliyorum. Fuardan ön-arka 500'e aldım. Biran önce kurtul derim o lastiklerden. Motoan'a sormuştum bi ara, verdikleri fiyatlar o zaman İstanbul Buzz motordan aldığım fiyarlarla karşılaştırdığımda aşağı yukarı aynıydı. Oraya bi sor derim.
merhaba Countdown; lastik fiyatlarını araştırdım. hem istanbuldan hem de ankaradan fiyat aldım. çiftine 750 lira fiyat çektiler. fakat serdar çiftini 500 liraya bulmuştu. ondan adamların numaralarını alacağım. sanırım pirelli idi.
serkan müsayit olsaydım seninle gelecektim. ama ders vardı ogün. lastiklere sevindim. ben de sanırım bu hafta içi değiştireceğim. virajları iple çekiyorum. bide şunu farkettimki artçılı olunca virajlar daha güvenli gibi. arkaya ağırlık binince arka teker daha iyi yol tutuyor.
Lastiklere çok güvenip süratlerinizi fazla abartmayın
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
iyi akşamlar arkadaşlar ankarada nerede ve hangi noktalarda motosikletlere çevirme yapıyorlar geçen gün daha doğrusu biraderi kolej kavşağında çevirdiler
Ben İstanbul yolunda hep görüyorum, geçenlerde kasksız önlerinden geçtim ama çevirmediler, Eryamanla Şaşmaz kavşağı arasında en azından 3 noktada var.
1. Eryamandan Şehir merkezine giderken Hipodrom karşısında. (Radar + Çevirme)
2. Eryamandan Şehir merkezine giderken Şaşmaz kavşağına varmadan sağda. (Çevirme)
3. Şehir merkezinden Eryamana giderken Hipodromu geçtikten sonra metro köprüsü var, genelde o civarlarda var. (Radar)
750 de çokmuş gerçekten benim bakımlar da duruyor daha ama 500 nispeten iyi olmazsa şimdilik arka daha önemli gibi onu değiştireyim bu sezon en azından.bir de bu shinko mudur neyse onun adı çok geçmiş acaba öyle birşey mi yapsak nasılsa lastiğin ömrü en iyisi olsa özelliğini yitirmesi itibariyle 2 yıl.veya bu sezonu da çıkarıp metzeller e vs kışın para biriktirmek olabilir. teşekkür ettim fatihhoca. sana bir de usta danışacağım yakın zamanda sanırım görüşürüz.sevgiler saygılar.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)