Bugün ben de Gölbaşındaydım. Eğitim tüm hızıyla devam ediyor. Yarın da kendi motorumla kampüste şöyle bir tur atayım diyorum bakalım nasıl olcak
"[B]SÖYLESEM TESİRİ YOK , SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL[/B]"[I][/I]
Benim dersim 15.00 da bitti. Denk gelemedim maalesef. Fakat bir tane mavi Z750 kullanıcısı biliyorum mivv egzoz takılı. Teoriği alırken sohbet etme imkanımız olmuştu. Fakat isim hafızam çok kötü:( Aynı kişi mi ki Yarın da 12-2 arası ordayım
bugün bizde ankara MT den 7 motor yollardaydık.. gölbaşı, incek, eymir taraflarında görülmüş olabiliriz
Vay vaay geri dönüş başlamış anlaşılan..Serdar duyan adam bi tek seni duymuştur zaten..
Yasin bujiler tamam, yarın lastikleri değiştirtiyorum..Sonra görüşeli bi senle (Taktım kafaya )
vallaha bende akdereden dışarı çıkamıyorum henüz ehliyet yok buralarda ufaktan ufaktan kullanıyoruz
Aman dikkat bu ara çevirmeler oluyor..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Mrb arkadaşlar,nisan ayı itibariyle ben de bir regal raptor kullanıcısı olacam bi aksilik olmazsa ama daha once sadece scooter kullanmıstım ve vitesli debriyajlı bir motor kullanmadım hiç henüz. Motorumu almaya gittiğimde evmide dönerken kendim kullanıp gitmek istiyorum Ankarada, hayrına küçük bi sürüş denemesi yaptırabilecek bir raptor yada baska bir motor kullanıcısı var mıdır diye merak ediyorm. hem bilgi edinme açısından da iyi olur,dikkat etmem gereknlerle ilgili. Buluşma falan olursa bende gelmek isterim.
serdar hocam dediğiniz gibi ara çevirmeler oluyor ama ne yapayım sürücü kursuna yazıldım sınavı geçmek için ara ara kullanmam gerekir
arkadaşlar haftasonu buluşma falan var mı? foto makinası ayarlıycam da ödevim için motosiklet ve motorcu çekimi yapmam lazım.
hayırluı olsun. darısı başıma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:45 ----------
olabilir. ayrıntıları buradan takip edebilirsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------
öncelikle hoş geldin arkadaşım. öncelikle şunu belirtiyim; foruma yeni katılıyorsun ve insanlardan motorlarını kullanmak istiyorsun. sen de motorunu alınca fark edeceksin ki onlar bizim kıymetlilerimiz. daha önce hiç vitesli motor tecrübesi olmayan, daha da önemlisi tanımadığı insanlara motorlarını emanet etmezler.
sen en güzeli vitesli motor kullanan bir arkadaşınla mototunu teslim almaya git. acemiliğini kendi motorunun üstünde at.
regalin şimdiden hayırlı olsun...
Sağol Fatih..Daha almadın heralde lastikleri.. Benim de henüz deneme fırsatım olmadı. Motor dağınık vaziyette. Bahar temizliği var Dün gece 9'a kadar başındaydım. Toparlayamadım hala. Cuma'ya yetiştirmeye çalışıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)