Günaydın Ankara MT.
Mart kapıdan baktırır,kazma kürek yaktırır...
Beytepe her zaman şaşırtır insanı..10 yıl kahrını çektim.. Nizamiyeden az yürümedim..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Selamlar,
Ankara'da oturuyorum siteye bugün üye oldum.. Motor sevdası aldı benide Ankara'da 2.el motor bakabileceğim test edebileceğim yerler var mı? Motorumu alır almaz ilk etkinlikte görüşmek üzere.
Aklımdaki marka : Zealsun ZS200GS
Saygılar
iyi akşamlar başkentin efsane motorcuları
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
meraba arkadaşlar
fırat'sızda forum çok sade kalmış
[COLOR="Red"][B][I]KANUNLAR BİR ÖRÜMCEĞİN AĞINA BENZER.BÜYÜK SİNEKLER AĞI DELİP GEÇER,KÜÇÜKLERSE TAKILIP KALIR...!!![/I][/B][/COLOR]
fırat ın ruhu içimizde...
hepimiz FIRAT ız
(şşt bu bir şaka benim de ruhum birilerinin içine girmesin şimdi ...)
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Ben herhangi bir fake (sahte) tarafını görmedim Fırat'ın.
Bu kelimenin onunla aynı cümle içinde kullanılması hoş değil abi.
Akademik ya da bürokratik bir hayatım yok,kağıtla,kuralla işim de yok...
Pekçok kişinin hayalini kuramayacağı kadar çok "Çeşit" görmüşlüğüm vardır...
Sadece 2-3 saatlik sohbetim olmasına rağmen şunu söyleyebilirim;
Fırat gayet samimi,açıksözlü ve gerçek bir insandır...
Laf söyletmem yani.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:12 ----------
Buraya da bir daha gelmem...
Davos mu???
Hiç işim olmaz!!!!!
Saygılar.
Kusuruma bakma Mert abi,
Bu kadar sahte bir hayatın içindeyken,yediğimiz içtiğimiz herşey bile bu kadar sahte olmuş iken,hal hatır sormalar bile bir formalite haline gelmiş iken...
Özellikle Şirketçilerin vesairenin bu yapmacık konuşmalarını,boş vaatlerini gördükten sonra samimi insanların değeri bin kat daha çoğalıyor benim gözümde.
Senin yazındaki manayı çıkartamamışım kusuruma bakma,
İyi kötü anlaşılıyor gibi birşeyler konuşulmuş da konuşulamamış ,yine birileri gelmiş editlemiş kafasına göre yazılanları...
Hit sayısı önemli çünkü,üye sayısı önemli...mesaj sayısı önemli...Para önemli...
"Bak benim bu kadar üyem var,bu kadar hit alıyorum...son fiyat şu olur..."
Paylaşım denilen şey ise birkaç tane akıllının insiyatifinde.
Editleyin kardeşim,herşeyi editleyin...
Açıklama yapmayın,editleyin.
Karşınızdaki insan değil çünkü,kuruş sizler için.
Benim artık başkaları tarafından editlenecek,yok sayılacak ya da yok edilecek bir sözüm kalmadı.
Herkese güzel günler dilerim.
Neler editlenmiş? Bunca zaman durdu; okudunuz, şimdi fark var mı o durumdan? 1500 punto harflerin normal boyuta getirilmesi mi eleştirilecek yan oldu?
Daha kendi aranızdaki muhabbeti bile yanlış anlamaya programlanmışsınız, ben hiç dert anlatmaya çalışmayacağım o yüzden...
Hit ve üye sayısı önemli, para önemliymiş, kuruşmuşuz her birimniz, rahatsızlığınız varsa üye olurken ödediğiniz ücreti iade edelim?
Bir daha gelmeme konusunda merak veya hakaret etme isteği ağır basmış olacak ki yine bir uğramışsınız.
Keşke önyargılar olmadan anlamayı dinlemeyi bir deneseydik ama, bir şeyden haberdar olmadan, esip gürmeye başlamaksa olay; o da uyar...
Ben de herkese güzel günler ve geceler dilerim...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hayırlısı olsun ama moderatörlerın cok uzerıne gidiliyor kac aydır burdayım ilk defa bu tür seyler oluyor, sanırım seviyeden kaynaklanan bir durum söz konusu burdaysak bazı kurallara uymamız gerrekıyor sanırsam
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Bu gün dört motosiklet Ankara-Gölbaşı-Haymana-Yenice-Ankara güzergahı yaptık.
Güneşli, ancak yol boyu hafif serin ve rüzgarlı bir yolculuktu.Trafik ve yol durumu müsaitti.Yaklaşık 200 km. civarı yol yapmışız.Tabi arada 10-15 dk.lık molalarımız da oldu.
Yollarda pek çok iki teker vardı.Havayı gören dışarı çıkmış.Ankara canlanıyor...
"[B]SÖYLESEM TESİRİ YOK , SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL[/B]"[I][/I]
Şu an bu konu içerisinde 79 kullanıcı var. (0 üye ve 79 misafir)