İyide başka resim yokmu?..... Koysan şööle güzel fotolar baksak...
İyide başka resim yokmu?..... Koysan şööle güzel fotolar baksak...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tuz gölü bu kadar berbat bir yer mi..berbat derken in cin yok.uyyy korkarım ben orda beeee...
türkiye çöl olmasın......
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
İşte gördüğünüz gibi tuz gölü bu görünümde görmemiş olanlar için bir gezi düzenleyelim..
Bilememek ayıp değil...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
İyi akşamlar Ankara MT.
Bugün "Kaska cemre düştü" bende...
Yazlık balaklavaya geçtim de.
dikkat dikkat!
14 mart 2010 Ankara off-road şampiyonası
--------------------------------------------------------------------------------
2010 ANKARA OFF-ROAD ŞAMPİYONASININ İLK YARIŞI MÜHYE KÖYÜN DE START
ALIYOR...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1990887
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Hiç zevkli olmuyor.... Sadece başlangıç anlarını ve bitiş anlarını görebiliyorsunuz.... Parkur çok büyük... Dağın arkasında kalıyor.....
Bence güzel bir dürbün alıp kırk konaklara inen yokuşun başından seyredin... Zaten görmek istediğiniz kalabalık önünüzden geçmek zorunda....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bugün mükemmeldi hava,zaten gazlaya gazlaya çıkardım tadını.Bir ton da motorcu vardı yollarda
Yarınki yarışa kimler gidecek Ankara MT'den?
Ben gelemeyeceğim.
Neden hep beraber çıkarmadık ki tadını?
Çok çelişkili cevaplar
selamlar ben gitmeyi düşünüyorum yarınki yarışa fakat A2 ehliyetim henüz olmadığı için motosikletle değilde kendi aracımla gideceğim ortama ayak uydurmak için gri 4x4 honda crv mle gideceğim
Ben off-road a gittim, gayet güzel görüntüler vardı, öğrendiğim kadarıyla oradaki çekimler 21 mart ta halk tv diye bir kanalda yayınlanacakmış.
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
evet bugün bende gittim çok güzel görüntüler vardı hele minik motorcuların şovuda çok güzeldi aslında cep telefonumla çokta güzel kareler yakaladım ama siteye nasıl yüklenecek beceremedim
Ben de tüm gün oradaydım,ama kimseyi göremedim.
Mavi-yeşil SS motorla çamura batıp çıkan birini gördüyseniz o bendim ama
ben motosikletle gelmedim gri honda crv ile geldim ama sizin motosikletide görmedim genelde servis alanının içinde bekledik
tebliğ ettikte iştirak edemedik. pazar uykusu fena yau
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)