nereye gıttı bu yazılar yaw...
nereye gıttı bu yazılar yaw...
Fırat kardeşim,
Eğer sanada uyarsa benim motosikletede bi subab ayarı çekelim :D
tamirci yaptı makinenin çekişi düştü yakıt arttı.
Yok böyle bir dünya
[COLOR="Red"][B][I]KANUNLAR BİR ÖRÜMCEĞİN AĞINA BENZER.BÜYÜK SİNEKLER AĞI DELİP GEÇER,KÜÇÜKLERSE TAKILIP KALIR...!!![/I][/B][/COLOR]
valla bana uyar da..ne günü uyar orasını bılemem...
aksamları zaten sen calısıyon olmaz...gunduzde ben calısıyom...hafta sonu okula gıdıyom...
köydekı cocukluk arkadasım ank ya gelmıs...pazar gunu onla olacam....benım motoru guzel bı bakımdan gecırecem...motoru ındırecem, arka salıncagı ve amortisörü sökecem...oraları bı elden gecırecem...daha coook işim var...
Gruptaki herkese merhaba,
Şu an itibariyle adapazarında bulunan okul hayatımı bitirmiş bulunmaktayım ve orda bulunan jinlun 250-5 motorumu ankaraya getirmeyi düşünüyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim? O yola dayanır mı? Yolda kalırmıyım bilmiyorum motorum bakımlı gerçi ama :S
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
hosgeldın abıcım...
ben de RACER ımı 3-4 ay önce ıstanbuldan getırdım..bakımsız vazıyette...
cok sıkıstırma motoru...90-100 arası gel... yarım saatte bir hızını gerı 80 e düşür 1-2 dk 80 le gıt...sonra tekrar yapıstır...zaten 70-80 km de bır dınlenme tesısı var..dur 5-10 dak dınlen...
kuvvetmıra abınınde dedıgı gıbı yanında yedekler ve en önemlısı yag bulunsun...bolu dolaylarında mola verdıgınde yagını bı kontrol et...yagı fazla olsun ama eksık olmasın...
bı yere yetısecek gıbı gelme...geze geze gel...
sımdıden hayırlı yolculuklar...
Nightwolf hoşgeldin hocam, bugün hava süper ötesiydi burda. Bunun gibi bi hava yakalayabilirsen nisan mayıs beklemeden gelebilirsin buraya.
Bu arada Racer2000 neden forumdan uzaklaştırılmış bilen var mı?
Intruder Alert!
herkese merhaba.
bugün hava çok güzeldi. ama sanırım yarın yine bozacak. serdar sen napıyon?
Merhaba Fatih hocam, valla hava güzel olduğunda fırsatı değerlendiriyorum işte.
Bugün baya baya gezdik mesela Evren'le. Bi ara buluşalım hocam, ama şansa haftasonları kötü oluyor havalar hep...
Senin nasıl gidiyor hocam?
Intruder Alert!
İyi akşamlar arkadaşlar :
Motosiklet keyfine başlamak amaçlı 6 ay önce aldığım motorun yerine bir chopper almak istediğm için satıyorum.860 km de 2. bakımı zamanında yapılmıştır.
2 yıl muayeneden muaf ve 2 sene garanti kapsamındadır.
Temiz bir chopper ile takas olabilir.
Mtoru görmek isteyenler için ilan linki
http://www.sahibinden.com/doktordan_...XQQdisplayitem
temizlik imandan gelirmiş
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Arkadaşlar fırat için adminle görüştüm.... İlgilenicek... Gereksiz anlamsız mesajlar yazmayalım....
Sevgiyle kalın....
Not: ben de fıratı çok severim.... (severdim tabi banlanmadan önce..İşallah yaknda gene aramızda olur....)
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
fırat olmayınca çok yavan geliyor.
en azından benim yüzümde tebessüm bırakıyordu ,yazılarını okurken
inşallah tekrar aramızda olur
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)