pazar günü aracın az oldugu yeşilliğin bol olduğu oksijenin temiz olduğu yerlere doğru yelken açmalı diyorum.
pazar gunu pılav senlıgınden bı kac resım atarım abı...2 hafta önceden gıdıpte köye yerlesmezsen saclarım dökulsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:07 ----------
o dedıgın nalet yere gıdecez olum...
acele etme pantulu yırtan
Arkadaslar bu yaz için motoru bakıma vereceğim ama ilk olduğu için nerede yapılır kaç tl ye mal olur bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Bak iBrEt aL yeRe DüşEn YaPraĞa ; O dA EskiDeN YukArDan BakArdı TopRağA
Gruptaki herkese merhaba,
5 gün önce skygo chopper aldım. Motor konusunda çok bilgim yok.Sayenizde birşeyler öğrenmeyi umuyorum. Başlıkta motorcu dedim ama daha motorcu olmaya çok var sanırım.
yaav arkadaşlar bu pazarki pikniğe sizlerle gelmeyi planlıyordum fakar, benim hatunun ailesi beni pikniğe çağırıyor oraya gitmem lazım lakin gitmessem hem hatun beni doğrar hemde kaynanam :D affınıza sığınarak ben gelemiyeceğim. size iyi eylenceler bu arada bol bol foto bekliyorum heee ona göre
çok kötü yağmur yağıyor.sabah haberleşim gezi işini.
Nerelere kayboldunuz sayın Ankara MT üyeleri. Hepinize iyi geceler
Merhabalar, sizlere birkaç sorum olacak. Ankara da güvenilir ve kaliteli hizmet veren bir servis arıyorum. Aksesuar nereden alabilirim(temizlik ve bakım ürünleri), çok iyi motorsiklet yıkayan bir yer biliyormusunuz? Bu arada motor çin grubu chopper yedek parça temin edebileceğim servis olursa daha iyi olur. kolay gelsin.
günaydın millet
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 ----------
Bizim motorlara yetkili servis olarak redline verilmiş ama gitme
Valla kadeşlerim servis işi yaş mümkünse kendiniz yapın motorunuzu. Yedek parçayıda intde veya yiba çarşısından temin edin derim. Yoksa tüm servizlere öpülmeye mahkumuz.
adres verem abı...
şimcik şöyle oluyor....zart mahallesi,0900 sokak, no 10450 beysukent...huhahahahahaa
adresı anladın sanırım...
gelirken elin boş gelme abı...gazoz getır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:55 ----------
dün motora bı ayar vermıstım...test ıcın cıktım yola daha 1 km gıtmeden yagmur basladı donuma kadar ıslanıp gerı geldım...
bu aksam bıraz yol yapayım bari...
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...im-amaaaa.html
fırat benim aletide yıkayalım bi
geç saatte çıkacaksan bende geleyim.23 .00 gibi mesela.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 ----------
ya nereye geliyorum ayağım acıyor hala deli gibi.şimdi aklıma geldi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:05 ----------
yukarı aşağı yapamıyorum basamıyorum.belim ağrıyor.iyi ki bi maç yaptım ha
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)