Hayırlı olsun abi,pek yakışıklı duruyo
hayırlı olsun tam bi canavar
hayırlı olsun can'ım süper, harika aha gazlıcak adamlar çoğalıyo
Fatih benim acil motoru büyütmem lazım yada dur patronun motoru alıyımda ortalığı yırtıyım
gunaydın herkese...
arkadaslar pazar gunu ıcın hava durumu bı sıtede 3 derece yagmurlu...
baska bı sıtede 12 derece bulutlu gösterıyor...
ılk sıteye göre sucuk mangal ıptal...
2.ye göre degıl...gelmek ısteyen arkadaslar özelden cep no göndersın ben pazar gunu msj atıp su saatte surda bulusacagız dıye msj atarım...
pazar gunu hava duzgun olursa bulusma saatı 12:00... bulusma yerıde SİTELER-GÜLVEREN kavsagı...sitelere gırıs tarafı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 ----------
pazar gunu hava yagıslı olmazsa gelın dıye msj atacagım...
ve bu aksamdan sonra pazartesıye kadar ınternete de gıremıycem...o yuzden sımdıden gelmek ısteyenler tel no göndersın...
olum pazar gunu okulda olacam..10:30 cıkacam okuldan...okul sıhhıyede..senın ıcın taa odtuye mı gelıyım samsun yoluna cık emnıyetı gec aydınlıkevlerı gec sıteler-gulveren görene kadar sur...aydınlıkevlerı gecınce 2 km daha gıdınce sıteler kavsagını görursun yesıl ust gecıt var orası... sıteler
yürü gıt layyyn...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------
olum pazar saat 9:30 da uyanırım dersen daha kolay bı yer tarıf edeyım...10:00 da kesın orda ol...elınle koymus gıbı bulursun orayı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ----------
dunden berı benı dusunduren bısey var...sectıgım 11 dersın ıcınde 2 tane dun kulturu dersı vardı...onlardan nasıl gectım hayret ettım valla...dın kulturu dersınden bı suphaneke duasını bılırım onuda yarıya kadar...ona ragmen gectım...demekkı iyi atmısım....desteklı desteklı sallamısım hem de
hele geometri hiç kıtapcıga bıle bakmadan işaretledım 8 dogru yapmısım....
bıtene daha tuttursaydım ondanda yırtacaktım ama olsun yaw...
avcılar atıcılar dernegıne ıyıkıde uye olmusum haa
bana ahiret soruları sorma ya.kalkabilir misn bilmem ne.motordan gıcır gıcır ses çıkıyor fırat eline sağlık.dün bi deneyeyim dedim.ibre 120 ye makara yapa yapa ulaştı.
sagolun millet iyi dilekleriniz için
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
ülen gecenlerde sabah 11 de aradım...telefonun sesıne uyandın
ben aramasaydım aksama kadar yatardın herhalde
olum gıcır gıcır ses cıkıyo deyınce cocugun motorun ıcıne ettık mı acaba dedım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------
sen de sagol abı
tatlıyı ne zaman ısmarlıyon
Sucuderia kardeş motorun çok güzel, allah kaza bela göstermesin inşallah güle güle kullan :D
BARAN şu motomax mıdır nedir orası nerdeydi? gidem bi doşam
Ben cevap vereyim görmüşken İLKBAHAR MH. KONRAD ADENAUR CD. 602.SK. 1/14 ÇANKAYA / ANKARA Turan güneşin paraleli oluyo yani. Redline,ulusan motor ve vespacıyla aynı caddede. Vespa satan dükkanın aşağısı. Kızılay güvenparkdan dolmuş da kalkıyor. Gerekirse diye ek bir bilgi olsun
oynayın oynayın....
motoru parçalamasaydım (şasenin üzerinde sadece motor kaldı) eccük değil çok gezerdikte amamalesef
cumartesi yani yarın yeni sele yaptıracam biraz farklı bişey olacak.
zaten makina bitsin cıkarayım sezonda açılıyor seninle bi kavaklar yaparız gazozda içeriz
bizim burda başka nere varki
hava yağmurlu olmazsa ben geliyorum
[COLOR="Red"][B][I]KANUNLAR BİR ÖRÜMCEĞİN AĞINA BENZER.BÜYÜK SİNEKLER AĞI DELİP GEÇER,KÜÇÜKLERSE TAKILIP KALIR...!!![/I][/B][/COLOR]
ne kavaklar ı abı....ben ank ıl sınıra cıkmayı planlıyodum...artcım ol dıyecemde motordan sogursun sona elındekı motoruda satarsın
hatta hazıranın 3. haftası buyuk bı yozgat gezısı var...bızım köyde dagda pilav senlıgı yapılıyor her sene...ona gıdecez...cumartesı gıdıp pazar gelecez...Allah ızın verırse...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------
ok kardes telını aldım...bulusma yerını de gördun...zaten pazar gunude hava durumuna göre telden haber verecem...bugunku gıbı olursa gıtmeyız ona göre...hele ogun gelsınde bakarzı...
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)