Merhaba Ankara MT. İzmir güzeldir ya nesini beğenmiyosunuz . Yazları Çandarlıydayım ben. Bu sene gidemeyeceğim ama olsun. Severim kendilerini...
Merhaba Ankara MT. İzmir güzeldir ya nesini beğenmiyosunuz . Yazları Çandarlıydayım ben. Bu sene gidemeyeceğim ama olsun. Severim kendilerini...
[COLOR="Red"][B][I]KANUNLAR BİR ÖRÜMCEĞİN AĞINA BENZER.BÜYÜK SİNEKLER AĞI DELİP GEÇER,KÜÇÜKLERSE TAKILIP KALIR...!!![/I][/B][/COLOR]
Günaydın ANKARA MT
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------
fatih abi gelmezsen çok pis isyan ederim
yooyaaa varmı yedim aya..
Arkadaş şuna yamurda korktuk disinize beyaw.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:05 ----------
Yamur demem, çamur demem, işim yoksaaaa giderim heryereee Motorum in cit me den
Uzakladaaan geliyoruz canım, Herkezi bekliyoruuuuz hostayaaaa gelin canım..
ben sankı bıseyler anladım gıbı yaww
kısaca gelmeyenın .... dıyo sanırım[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html
hatırlatalım
[COLOR="Red"][B][I]KANUNLAR BİR ÖRÜMCEĞİN AĞINA BENZER.BÜYÜK SİNEKLER AĞI DELİP GEÇER,KÜÇÜKLERSE TAKILIP KALIR...!!![/I][/B][/COLOR]
ooooo ferkanım sendemi buraya başladın benim gibi
o mağlum rezil yerden ayrıldığına sevindim yine benim gibi
merak etme ferkanım buradaki arkadaşlarımız bizi güzel karşıladılar. birlikte çok güzel etkinlikler ve geziler düzenliyeceğimize inanıyorum :D
herkeze selam
bu arada hafta sonu hava inşallah güzel olursa , ben müsaitim hafta sonu bir toplanma olursa gelebilirim tabi isterseniz :D
Motorsuz eve gelmek de zor oluyomuş yaw . Herkesle tanıştığıma tekrardan çok memnun oldum
al anahtarı bin kardeşim yık engelleri aş denizleri
ama önce eğitimini al
bende çok memnun oldum arkadaşım tekrar görüşmek dileğiyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------
fırat kardeşim pazar günü bir buluşma planlıyormusunuz varsa öyle bi etkinlik seve seve katılırım ve bir kaç arkadaşımda bana eşilik edebilir tabi izninizle
Çok kalamadım ama tanışmaktan mutluluk duydum arkadaşlar. Herkese selamlar...
ölüyorum yorgunluktan.ne açmışım ben ya kaç döner yedim
görüşemediğim arkadaşlarla hafta sonu görüşmek dileğiyle.
ferkan sana da ayriyetten kusura bakma diyorum.geç kaldım biraz.trafik + motomax ın yerini aramakla geçti gün.görüşürük hafta sonu.
valla hava ıyı olursa bı sucuk mangal yapmaya gıdecez bakalım...
daha tam kesın degıl...ben hafta sonu okula gıdıyorum...normalde cumartesı 9:00--14:00 arası der..pazarda 9:00--11:00 arasıo ders...ama bazen okulda ehlıyet falan sınavı oldugu ıcın dersler ılerı saate alınıyor....
kesın kararı cuma aksam 5-6 gıbı yazarım....
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)