senin motorun çamurluğu eğri zate nBarış.
senin motorun çamurluğu eğri zate nBarış.
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
yaşı büyük olanların küçüklere sahip çıkması gerekir.öğrenciyiz biz.
iyi geceler herkese.
bmw f650 gs yı tıtresımlı bulan yanına bıle yaklasmasın ktm nın bu yaslı adam motoru degıl ben katlandım ama 40 yasında bırı katlanmaz balansor olamayan ayı gıbı guclu aletı tıtresım var sadece elcıklerde var oda belırlı devırlerde cok az ancak 140 150 160 km ile giderken elcıklerı tutmakta zorlanıyorsunuz ılk basta cok zorlandım ama 570 km den sonra nası bagladı kas yaptı ellerım vede dah cok zevk almaya basladım bastıkca basasın gelıyor bu motorla oynaması oldukca zevklı alet ancak tıtresıme olan dayanma kapasıtenız bu motorda alıcaganız keyfı belırler o fıyatlara yag gıbı gıden motorlar varken KTM almak ne kadar mantıklı derseniz deli adam işi derim
arazide cok daha rahat olduguna emınım
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
racer2000, serdarmert, skyblade, Enduromania, -HK-, KUVVETMİRA, ilkER5, baran06+, Tenebrosus, seannnnn
hadı hadı yok mu artıran....anakara mt rekor kıracak...cagırın sagdan soldan tanıdıkları herkes bu sayfaya gelsın....
Hay maşallah serdarmert, racer2000, skyblade, Enduromania, -HK-, KUVVETMİRA, ilkER5, baran06+, Tenebrosus, seannnnn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 ----------
Fırat aynı anda yazmışız..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
sınıfının güç/ağırlık oranı en yüksek olanı galiba sendeki.
bam bam bam sağlam titreşim. sarsıntıya yakın yani titreşim hafif kalabilir galiba. rahatsızlık vermiyosa güzel seçim. yüksek performanslı motoru epey ısınır. bakımları aksatmamak lazım emokta adventuresi vardı, spesyallerle aynı güzergahta yardırıyodu eleman.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
hoşgeldin suku hayırlı olsun tekrardan.. sanki er6 almadığına pişman gibisin
fuardan sonra daha guzel planlar var...acele etme,, pantulu yırtan...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:02 ----------
ben senden önce yazdım abı....
ınanmazsan bak...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------
yaw onun ıcın de yolda bı yag tenekesı buluruk...orda köyden bı çöp kocası calarık ıcıne 8-10 tane tavuk atarız....
Hayırlı olsun Scuderia06.
Özelden mesaj attım bi bakarsan sevinirim.
İyi geceler beyler,muhabbetiniz bol olsun.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)