ya arkdaşalr 19 kasımdaki enduro yarışlarına bir organizasyon düzenlemiyor musunuz?
ya arkdaşalr 19 kasımdaki enduro yarışlarına bir organizasyon düzenlemiyor musunuz?
Doğru arkadaşlar 19 Kasım daki yarışlara bi organizasyon düzenlense bencede süper olur ama maalesef yeni motoru almadan katılmam mümkün değil ama o zamana kadar alırsam neden olmasın?Geçen seferki yarışlar süperdi.....tabi havalar da
nerde bu 19 kasım enduro yarışları acep???
Atatürk ü saygıyla anıyoruz...
Can YERLİ
06 YC 502
bugün Arnova ile sizler için test sürüşü yaptık. havalar soğuduğunda sürüş keyfi nasıl oluyor ve ne gibi önlemler alınması gerektiğini tespit etmek için.
güneş varken pek sorun yok. ancak güneş batınca artık Ankara soğuk oluyor. motorda üşümeden gitmek zorlaşıyor. haberiniz olsun. Ayrıca sizler için AKM'deki hediyelik eşya fuarınıda ziyaret ettik. bu seneki fuarda Rus'lar ağırlıkta. eskiden hep Afrikalılar olurdu. bu sene ki ya da bu seferki daha keyifli haberiniz ola.
Gölbaşı ballıkpınarda yapılıyor.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ankara da yarın hava güneşli saat 14.00 de bilkent real otoparkında buluşup tanışalım.Belki güneş batmadan hava soğumadan kısa bi gezide yapabiliriz.
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
oooo ben varım ozamn... kimseler geliyo hadi hiç kimse olmassa biz 2 ZEN gezeriz
125 ZN
06 ZN 181
Erdoğan gel birader benim arka boş kaskta var yarın 14 de bekliyoruz.
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
Ümmet abi sanada selamlar.iyisindir umarız.
@All
www.zenscooclub.com un ankara üyeleri resim çektirmeyi unutmayınn.Size iyi gezmeler.Polis konusunda rahat olun 10.000 polis kocatepede 1.30 a kadar haberiniz ola.
Can YERLİ
06 YC 502
hehe saol can çektirriz tabii ,şimdi havaya bakıyorumda baya kötü umarım yagıs olmaz,eger olursa gelemicem
125 ZN
06 ZN 181
dondummmmmm...
bugun ufaktan bi gezi yaptık bilkent çevresinde,busefer motorumla gittim epey ıslandık ama güzeldi 70 km yol yapmışım
125 ZN
06 ZN 181
bilkent köprüsüne yaklaşırken sola sinyal verdiğimizde yavaşlamak yerine hızlanan iki sürücü dışında keyifli bir tur oldu bide bana eldiven lazım
19 kasım fikri güzel arkadaşlar, umarım havalar vs. uygun olur hepberaber gideriz
Ankara MT olarak siftahı yaptım, beni bu soğukta dışarı çıkartabilip gezdiren herkese teşekkür ederim
Aynaları unutma, sağı solu kaçırma, aman diyeyim
Bana komple takım lazım Evren abi, beni napcaz
Hakkaten soğukta motor kullanmak zormuş, bi de sanırsam yolda sinek, arı (bu mevsimde de olmaz ya) gibi birşeyle muhatap olmuşum, yüzümün ortasında kocaman bi şişlik var şimdi. Soğuğa rağmen, herşeye rağmen değerdi, tekrar tekrar teşekkürler.
@roa
Sen neredeydin birader, gözlerimiz seni aradı
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Arkdaşlar yarışlar mühyede olacakmış. Ayrıntılar için lütefen
http://www.hmk.org.tr ye bakınız. Bilmeyenler için uydu çekimli yol tarifi bile apmışlar ama şu anda ben o ressimleri göremediğim için size link veremiyorum.
Linki buldum size de gönderiyorum...
http://img120.imageshack.us/img120/7...yekrokieq5.jpg
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)