Ahahha Ankara MT savaşı yakında çıkacak.
"May the horse be with you"
Ahahha Ankara MT savaşı yakında çıkacak.
"May the horse be with you"
Bence çıksında sonra tekrar herkes kendine gelsin. iyi olur..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------
Bazen yıkıp yeniden yapmakta yarar olur..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Çok geç yenileniyo sayfa,sizde de öyle mi?
1 saat sonra görüyorum yazılanları.
Kusura bakmayın,kendi aramızda bi ufak kapışırız diye düşünmüştüm.
Yani kimseyi tehlikeye atmadan,trafiği bozmadan,gezi esnasında olabilecek bişey...
ehliyetiniz hayırlı olsun efem.
mealini yazınız lütfen canım, kendi aramızda ööle yabancı lisanla espiri yapmayalım.
ilkokul öğretmenim şöyle derdi;
"şşş cam kenarındakiler, bizede söyleyin bizde gülelim"
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------
hoşgeldin genc.
sen niye yazmıyodun buraya yahu?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
eyvallah abi bi akrabası mı ne varmış arkadaşın orada kalacağız olmazsa dediğin yere gideriz.gitmedende afyonu şöyle bi araştırcam görülecek gezilecek yenecek neleri varmış ona göre gideceğim.tavsiyeleri beklerim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------
bu arada motorunu izmir den getirecek arkadaş jijo89 nicklidir.çok yakında aramızda olacak
Abi starwars serisinin efsane cümlelerinden biridir "May the force be with you" yani "Güç sizinle olsun." Onu alıp biraz değiştirerek "May the horse be with you" yaptık. Demir atlarımızı kastederek "At sizinle olsun" gibi bişey oldu yani. Ama Türkçesi aynı etkiyi bırakmıyomuş onu farkettim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:39 ----------
Abi lafım sana değildi ha. Elbette kapışın hatta köşeden izlemek bile isterim. Kendi dediğim "kavga çıkacak" lafınaydı söylediğim. Yoksa tatlı rekabetler çekişmeler her zaman olsun öbür türlü tadı olmaz zaten.
Sen kalk koskoca Star Wars filminin kült sözünü Türkçe'ye çevir, tabi aynı etkiyi bırakmaz be adam.
Intruder Alert!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Bende onu Allaha emanet ol gibi diye bilirim...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Şu konu geldi aklıma nedense
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)