Selamlar Ankara MT . Direksiyon sınavını da geçmişim sonunda pek bi mutluyum .
Selamlar Ankara MT . Direksiyon sınavını da geçmişim sonunda pek bi mutluyum .
tekrardan hos geldın abı
caktırmayalım lutfenn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------
hayırlı ugurlu olsun abıcım...
korumaları hallederız yaa....
sen musaıt bı zamanda aksam 6 dan sonra gelırsen gene gıdıp bakarız korumalara
Memnun oldum Mert abi,
Güzel günlerde binmenizi dilerim.
Benim makinayı 9000 kilometrede aldım şimdi 19000'e geliyor.
İnanırmısınız bugüne kadar ne zaman yolda kaldıysam ya benzin musluğunu çevirip devam ettim ya da benzinliğe kadar itmek zorunda kaldım...
Bazen dedim "Neden çalışmıyor bu???" baktım düğme kapalıymış...
Açıkcası;
İyi bakıldığı zaman,hassas olarak ilgilenildiği zaman diğer çin makinalarından çok çok üstün bir motosiklet olduğunu anlatmaya başlıyor,özellikle de uzun vadede...
İnanması zordur belki bazı genç arkadaşlar "yok,öyle şey olamaz!!" diyebilir.
19000 kilometreye kadar bir tane contası değişmeden,orijinal debriyaj balatasını bitirmeden geldi bu alet.
(Küçük kapakların O-ringleri değiştirdim sadece yağ tıpası vb... bölgelerde)
Tabii ki benim sıkça yağ değiştirmemin,filtremi temizlememin,resmen evcil hayvan besler gibi en ufak ses değişikliğinde ince ayrıntısına kadar girmemin etkisi büyük...
Bende satmak istiyorum aslında makinayı ama 5 aydır bi temiz boya atamadım,sürekli biniyorum üstünden inemiyorum...
aynen abıcım...
banada racer200 u alma...kötu curuk bozulur kırılır...tamırcıyle akraba olursun falan fılan bı ton zırvaladı mıllet..aha sımdı aldım adam gıbı de kullanıyorum. bakımını şununu bununu yapıyorum...ben daha da 2-3 yıl kullanacagım motorumu
tü tüü tüüüüü tüüüüü nazar degmesın....
harika duruyor baba motor.sendeki sabır hiç kimsede yok bence.takdir ettim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 ----------
fırat sen o motoru 2 sene kullanmazsın ben sana diyim.seneye sende gs 500 olur kanka.dayanamazsın sen.ben ışığı gördüm sende gs 500 alcan yine
fırat çarşamba akşamı bi gazlayalım toplanıp diyorum ne diyosun kardeşim?
ya benim uzun yol işi pazar günü gerçekleşcek büyük ihtimalle.hava durumlarını takip ediyoruz.uygun olursa pazar günü sabahtan çıkıp afyon yapacağım arkadaşda izmir den gelecek.o gün kalacağız orada pazartesi sabahtan ankara tekrar.
Hoşbulduk Baran,Gazlayalım inşallah bi dahaki buluşmaya...
Özellikle de şu Kanuni race 200'ün eline......... bi su dökmek gerek gibi...
Yani şimdi makinanın da isteklerini arzularını bi gözden geçirmekte fayda var...
Bizimki de cbr 125 gibi çıtır kızlardan ya da az daha etli hemşehrisi race 200'lerden hoşlanıyor...
Malum mart kapıda...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:56 ----------
Yanlış anlaşılmasın commuter delmekten sıkıldım artık,az da yarış motoru öpelim manasında söylenir gibiydi geçen sabah çalıştırırken...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)