Ben öle kıvırmayı sevmem..Gelirim dediğim anda gelirim..Ama hafta sonuna daha çok var..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 ----------
Olum Fırat zinciri söktüm..takamadım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 ----------
sıfır ringinden sökmedim galiba..tesbih gibi dağıldı zencir..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
AKIL YAŞTA DEĞİLDİR BABOŞ
Şaka yaparken belirtte güllelim, şakalarını anlamyan bir bendeğilim. Ayrıca mazeretimi belirtiyorum, dansözler kıvırır. Açıklamamda sana değildi, gelecek arkadaşlara idi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 ----------
La kurban sana para soran oldumu? nevarsa paylaşırık, benzini benim depodan çekerik.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:27 ----------
anaaa fuarada gidecektik tühhh bak onda yattı, hayat işte hesaplar çarşıya uymadı gene gördünmü?
abı zaten bende fuarı unutup öle dedım...
burdakı cogu arkadasta yenı...hemen öyle uzun yola cıkmayalım...hanı 100 km uzun degıl o yollar bıraj vırajlı dagdan ınıs cıkıs tehlıkelı baya...arkadasların coguda acemı old ıcın tehlıkelı olabılır....zaten fuara gıdenler de olur...
bu hafta bız ank da kalalım...
kusura bakmayın arkadaslar sorgun göletınden vazcaydım...
gezmek ısteyenlerı baska bı yere göturecem....
ben motoru her hafta ıyıce yıkadıgım ıcın zıncırınıde yaglıyorum...sızın gıbı 2 ay da bır motor yıkamıyom...
sen bayındırdan öteye gıdemıyonkı abı....
ıstanbul buraya 350 km degıl 450 km abı...dıkkatını cekerım...ve ozaman motor bendekı kadar bakımlı degıldı....yazın göruruz kımın motoru ne kadar km gıdıyor....
Yozgat yerköy e gittim geldim..ne ybr yi mi beğenmiyosun..hızır ustanın ve oğlu Hakanın ve metin ustanın tamam çok iyi dediği 2005 orijinal japon malı mı beğenmiyorsun..arkadaşlar duydunuz mu?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:11 ----------
Yozgat gidiş geliş 350 km demek istedim.
Zaman çok değişti..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)