[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. ankarada yaşıyorum, ankaralı dostlarımızın, buluştuğu toplaştığı bir mekan varmı sizlerle tanışmak görüşmek isterim MT gurubunuza bende katılmak isterim :D
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
fatih karaman'ı tanır mısın?
biz girişe yakın bi çadırdaydık.
neyse tanışırız bigün kısmet olursa.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Davut vardıysa koyma resimleri boşver...
O çocuk 3-4 yaşlarında başladı motor olayına.... Şaşırmana gerek yok...
Ordaydım da seni göremedim..Ahanda şu kel dediler güneş parlatınca dedim boşver..... Keller le sağırlar birbirini ağırlar...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
fatih abi sen bize kızmışsın belli
o zaman bu hafta içi bi görüşmek lazım diyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 ----------
bu pazar sorgun göletıne gıdelım dıyenler el kol kaldırsın...
gıdıs ıstıkametı ayas-gudul-yeşilöz...yaklasık 100 km mesafe...+-20 km olabılır...
gecen sene den 1-2 foto
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 ----------
ben aksam bı baslık acarım...içime dert oldu zaten şu motoru aldım alalı daha ank dan dısarı cıkamadım...
günaydın millet dün gelemediğim için üzgünüm ama mutluyum; dün ılgazda kayak yaptık ailemle, dayımın arabayla gittik. çok eylenceli oldu bide mangal keyfiii ooooh.
sizlede beraber olmak isterdim ama kar daha cazip geldi, yağmurdan. resimleri linklerim toparlarsam bizimkilerden.
fırat'ım bu hafta sonu yapmasan bende gelmek isterim ama annemleri ılgaza götürmedik diye küstü onların gönlünü almam lazım gelecek hafta sonu yapalım kesin gelirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:07 ----------
nooldu mert kıskandınmı? sadece açıklma yaptım değer verdiğim insanlar var.
gelecek haftaya bende para kalmaz abı
bu hafta gıdek...martta falan gene gıderız...hatta bu sene ben 10-15 kere gıderım sanırım...balık falan tutmaya...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:09 ----------
abı sen onları cumartesı götur...pazar da bızle gel...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:10 ----------
bu hafta moto-fuar var...belkı gelen olmaz...neyse kesın kararı 1-2 gune kadar verelım...
[/COLOR]nooldu mert kıskandınmı? sadece açıklma yaptım değer verdiğim insanlar var.[/QUOTE]
Neyi kıskanacağım..? Sana espiri yapayım dedim..ama nerde...
Sen doğduğunda ben lise mezunu idim.. Mert diyebilecek kadar yaşlarımız aynı değil..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)