iyi akşamlar tırt moturcular.
ulen mt'den bi enduromania vardı emokta, herkes gıvırmış
iyi akşamlar tırt moturcular.
ulen mt'den bi enduromania vardı emokta, herkes gıvırmış
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
hepimiz tırtız mutluyuz!
başta fırat yarı yoldan dönmüş...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Yazık olmuş Ankara Mt ye... İrezil ettiniz lem...
Kuvvetmacunu da olmasa tamam.... Hakkatten tırtlamışsınız... Tırt motorcular sizi...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
O-ring
Bu-ring
Şu ring
Onlar-ring
Bunlar-ring
Şunlar-ring...
Sallama lem fırat... Bal gibi Sıfır ring....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------
Doğru söylüyor ama... Klipsini söküp çft pimli parçayı çıkarırsan 2 dakika sürmez...
Gerçi o yapabilirmi orası ayrı konu....
Demek bu gün Emok a gelmedi Fırat ta.... Kesin motoru çalıştıramamıştır...
nası sıfır abi, hatta amerikalılar ouğ ring diyolar kulaklarımla duydum!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 ----------
fazla resim yok abi, elime geçerse atarım burayada. epey kalabalıktı hava şartlarına irağmen. davut'un mangalı, karbüratörü bozuk f650, crosscuların karşı tepelere tırmanışı günün önemli olaylarıydı
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
o sök takı daha sonra yapacam....suan su pompası ıle her baklayı alttan ustten sagdan soldan guzelce temızleyıp yaglıyorum...
Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------
yarı yoldan dönmedım kı abı...hıc yola cıkmadım...
hacettepe köprusune gıttım gelen olursa yol göstereyım,mıllete yalancı cıkmayım dıye...ama kımse gelmedı...zaten o havada gıtmeyecektım....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:32 ----------
valla abı öyle bı uyuyacamkıiii....böle ostura osturaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------
bısıklet zıncırı degıl...ahada öyle oldugunu varsaysakta sonucta aralarında sadece ebat farkı var...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------
benım motorum öle ybr gıbı gıy gıy gıyyy 2 saat ugrastırmıyo...tek gıy da calısıyo....
ustası benım cunku
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------
abı senın dökuntu ybr gıbı 2 saat yolun ortasında calıstıracam dıye ugrasıp mıllete rezıl olmaktansa vurdurarak calıstırmayı tercıh ederım
Herkesede yetişiyon maşallah...Bir adamdan da eksik kal lem....
ayrıca ben orda sadece soldakı kırmızı ıcındekı 3 parcayı dıkkate alın dedım...
gözunuze gözluk takın efenım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 ----------
sölemesı ayıp her işte cok hızlıyımdır abi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 ----------
baska sorusu,yarası olan varsa buyursun her turlu cvbımız hazırdır efenım... huhahahahaaaa
Valla sky 2 hafta öncesine kadar seninle aynı durumdaydım. Hayatım boyunca sadece scooter kullanmışlığım vardı. O da toplasan 5 km yok. Eğitim aldım 2 hafta sürdü. Öyle haftalarca da beklemedim. Bugün EMOK'a bile o yağmur altında motorla gittim hiç sorun yaşamadım. Eğitim çok şey katıyor insana. En önemli konulardan biri de ailemin gözünde çok şeyin değişmiş olması. İsterse baban gelip eğitimi seyredebilir de. Bence hiç beklememelisin
eğitimden önce kıyafetlerini tamamlayıp bikaç yüz metrelik sürüşler yapabilirsin.en azından dur kalk çalışmış olursum dostum.
Bakalım kıyafetten bahsettim mi alıp motoru gideceğimden korktu sanırım babam,alıştırma da bekleyecek azıcık daha. Ama beklerim ya razıyım ona motoru aldım ya o da yeter bana
beklemeye ne gerek var eyleme geç.
Şu an bu konu içerisinde 157 kullanıcı var. (0 üye ve 157 misafir)