işe arka fren müşürünü degıstırme ıle basladım...hazır elim degmısken arka fren pedalını da bıraz asagı dogru alıyım dedım...
hazır oraya el atmısken sis farı calısmıyordu ona da bı el attım...
ortadan basladık öne dogru gıdıyok...
ön camurlugu söktum....arka bölumune yapıstırdgım folyo ıcten kalkmıs tekere surtuyodu...onuda sökum dedım....
camurlukta bı yer ortadan kırık idi önceden yapıstırdım onu...hazır sökmusken sunu tekrar elden gecıreyım dedım...
sadece bunları yaptım...ötekıler öyle cabuk bıtecek bısey degıl...tam bıgun ayırmam lazım....
tamam sen sür...ben de arada bı dıreksıyonu dönderırım...
O olur bak hallederiz arada . Ben daha motora uzaylıymış gibi bakıyorum valla ne nerede hiçbir fikrim yok
ehliyetim halen olmadığı için kardeşimle ayrı ayrı motorla gelmeyi düşünüyordum artık tek motorla geliriz yağışlı olursa arabayla geliriz gerçi o günde kızılayda bizim çocuğun veli toplantısı var saat 11 de ihşallah yetişebiliriz
SKYBLADE, yeni motorun hayırlı olsun, emniyetli sürüşler
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
arkadaşlar hepinize merhaba adım oktay batıkentdeyi,m regalim var 250 cc lik . bi sıkıntım var 1.5 aydır motor yatıyordu kar kış ihmal derken hiç çalıştırmadım bile motoru. doğal olarakda şimdi havalar düzelmişken biraz süreyim dedim ancak alet çalışmadı gittim iki buji aldım onları değiştirdim. tekrar bastım marşa ııh yemedi uğraştım didindim vurdurdum motoru ancak gene olmadı acaba neden çalışmıyor olabilir.? yardım edebilirseniz sevinirim
Bak iBrEt aL yeRe DüşEn YaPraĞa ; O dA EskiDeN YukArDan BakArdı TopRağA
Hele resim koyunda görelim motorunu..... Daha iyi hayırlı olur işallah....
Güle güle bin... Güzel motor..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
regali küstürdün mü biraz zor bendede regal var kankamdada regal var.kankamın regali 3 ay yattı çalıştırmak için 2 saat uğraşmıştım.bıraz uğraşmaz lazım eğer bir sıkıntı olursa özelden mesaj atabilirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------
racer2000 birde komşu olacaz.senin motorun yatıyo benim motorla gidelim falan hiç demiyon varyaaaaaaaaaaaaa
Yarın gidenler olacak sanırım?
Intruder Alert!
Ben gelemiyorum arkadaşlar,geçen gün biraz üşütmüşüm,yağmur da olduğu için gelemiyorum;kusura bakmayın
Günaydınlar herkese..Kapalı ve yğmurlu bir gün...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
emok için son çağrı!
epey büyük bir toplantı olacak.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
okuldan gelırken astıye kadar pek yagmıyordu...
eskısehır yolunda baya yagıyor...
ben beysukantteyım...genede hacettepe köprunun oraya ınerım...gelen olursa yerı gösterırım....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 ----------
yaw bu emok un etkınlıkler de hep yagmur yuzunden ıptal oluyo...
gecenlerde de gölbası tarafında hard enduro croos yarısı yagmur yuzunden ıptal olmustu...
buda kesın ıptaldır...daha kesın bılmıyorum ama...
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)