süper şarkıymış abi
süper şarkıymış abi
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
pazarr günü kimler geliyor????
Benim gelip gelemeyeceğim hala belli değil son dakika belli olacak gibi. Gelirsem arabayla anca gelicem zaten. Hava yağışlı gözüküyomuş.
Şimdi ekipman durumuna göre ne almak istediğinize bağlı biraz da. Yiba çarşısında her telden ürün bulunabiliyor. Gördüğüm kadarıyla daha çok ucuz ürünler satılıyor yiba çarşısında. 4-44 motor da iyidir. Herhangi bir alışverişim olmadı ama fikir danışmak için onlara gittim ilk kez. Epey yardımcı oldular anlattılar bana. Lazer ürünleri Revit ürünleri bulunuyor. En son 1 tane montta indirim vardı. Onun dışında piyasa ile aynı fiyatlar. Motomax a hiç gitmedim fakat fiyatları internet sitesinde mevcut. Yarın kısmet olursa gezgin motora gidip almayı planlıyorum ekipmanları.
4.44 ü en ıyı bu arkadas cienfuegos
ona sorun 4.44 nasıl dıye
slm arkadaşlar
İyi akşamlar arkadaşlar,
Hacettepe kavşağı Sıhhiye Köprüsüne gelmeden önceki kavşak mı?
cicekcının orası degıl yaw...berıde kı mılletın yolun ortasında otostop cektıgı yolun ortasındakı otostop ceken ögrencıye vurmaktan son anda yırttıgım otobus duragı yaw
ben 11:30 gıbı orda olurum gelenler de benı görur...kor daallerya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 ----------
o arkadas pek yazmaz ankara mt sayfasına...
özel msj at...4.44 ü tavsıye edıyon mu dıye....
yaw mıllet 4 serıtlı yolun 2. serıdınde otostop cekıyo ezılmıyoda bız mı ezılecık...
bıraz ılerıye dogru dururuz orası genış zaten....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 ----------
motoru gene dagıttım...sabaha kadar nasıl toplayacaksam....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------
bulusma yerı...
saat 12 de...
Ahahah. abi ne zorun var motoru dağıtıp duruyon . Yarın gidicek miyiz gezginmotora?
işe arka fren müşürünü degıstırme ıle basladım...hazır elim degmısken arka fren pedalını da bıraz asagı dogru alıyım dedım...
hazır oraya el atmısken sis farı calısmıyordu ona da bı el attım...
ortadan basladık öne dogru gıdıyok...
ön camurlugu söktum....arka bölumune yapıstırdgım folyo ıcten kalkmıs tekere surtuyodu...onuda sökum dedım....
camurlukta bı yer ortadan kırık idi önceden yapıstırdım onu...hazır sökmusken sunu tekrar elden gecıreyım dedım...
yarın okul olmasa full grenaj söküp subap ayarı yapacam...
debıryaj ve gaz telını sökup yaglayacam...onun ıcınde deponun sökulmesı lazım...deponun sökulmesı ıcın grenajların sökulmesı lazım....
hazır ona el atmısken arka akortösorude sökup guzelce bı temzıleyıp gerı takacam....
onuda sökmusken arka salınımı komple bı sökup elden gecırecem....
daha sayıyı mı....
tabı yarın gıdecez...sen dedıgım gıbı ankara tıcaret lısenın önunde 13:10 gıbı ol...beraber gıdelım...olmadı motora bı park buluruz araba ıle gıderız....
yalnız ben sürecaam arabayı....
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)