sen bunu dinleme abi belli gezemiyor motorla sağa sola anca laf atıyor
Yakında ban yemen gene olası...lem olm çok geyik yapıyon ... Senden başka yazan yok lam koca ankarada....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Mesaj mı lazım? Hemen yazalım. Ne yazalım? İyi akşamlar Ankara MT
yaza yaza yazı getirecek ona uğraşıyo abi
yazmasın izmirliler buraya, muhtardan ikametgah ilmuhaberi isteyecem bundan böyle
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
bence bahara az kaldı.
http://www.vtunnel.com/index.php/101...44b7ce4ea15492
ya ben 2-3 haftadır baya bı efkarlıyım...bıde bu sarkıyı dınledıkce ıyıce dagıtasım gelıyo...
yarın maas alacagım...buyuk ıhtımal pazar gunu de bı arkadasımla dagıtmaya gıdecez....bı sucuk mangal yapıp bıde vodka actım mı tamamdır...tabı hersey yarın maas almama baglı alırsam aksam mesaj atarım kesın gıdecem dıye...gelmek ısteyen olursa burdan haberleselım....ıcmesenızde benı eve goturursunuz....
onlar ne alaka bılmıyorum ama bu sogukta etin pısmesını baya beklerız...kömur falan fılan....
sucuk oldugunda kömurle ugrasmaya gerek yok odunla 2 dakkada olur...o baskımdan yanı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:39 ----------
ben cok dertlıyım,nedendır bılmıyom ama bu hafta sonu dagıtmam lazım...ben dagın basında içip kalırsam telefon ederım gelıp alırsın benı abı
cevap epey rotarli geldi ama kusura bakmayin.
motoru havalar biraz duzeldikten sonra almayi dusunuyorum.
ehliyeti ise hallettik. teorik ve pratik sinavlardan gectik.
bu ay emniyetten alacagiz ins A2 ehliyetimizi...
selamlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 ----------
>ersin hoşgeldin ben motorumu satıyorum 250 süpershadow
>keeway ilgilenirsen bende etlikteyim.
hocam ben bir suredir internetten uzaktaydim. eger beni kastettiysen
ancak imkan bulabildim kusura bakmayin.
gecte olsa cevaben: tesekkur ederim, hosbulduk. diyeyim.
havalarin biraz isininca motor almayi dusunuyorum. ek olarak
simdi alirsam biraz sıkıntıya da girebilirim. ancak yine de
sakincasi yoksa motorunuzun fiyatini, modelini ve km sini
ogrenmek isterim.
selamlar...
https://ersinkecis.blogspot.com
Hadi ya martta da artar mı ki? Ben martta aliim diyodum. Hala ne alsam karar veremedim :S. Şimdi de enduro çanları çalıyo ama 99 model klr650 ya da pegaso 650 var parama denk. Benzin yönünden ve parça yönünden süründürür diye düşünüyorum. Ne zor işmiş arkadaş motor seçmek
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)