Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Regal raptor DD250E-9
    slm millet, hava güneşli ama çok soğuk var, aldanmayın güneşe sıcak diye kandırık atıyo.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı skyblade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu soğukta karda kışta ehliyet sınavı mı yapılır yaaaa . Yarın sürüşüm var sabahın 7 buçuğunda gidicem sürücü kursunun önünde işallah buz tutmadan yapar da geçerim

Naptın sınavı?
    Güzeldi hava bugün..şansına..
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

Motosikleti
    Kawasaki Er5
    Alıntı toprakozz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tanışma bölümüne merhaba dedikten sonra birde ankara mt grubuna merhaba diyelim

umarım iyi vakit geçeçiriz
    tekrar ankara mt ye selam
    Hoş geldiniz,selamlar
    "[B]SÖYLESEM TESİRİ YOK , SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL[/B]"[I][/I]

skyblade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Naptın sınavı?
    Güzeldi hava bugün..şansına..
    Hava güzeldi de rezil bir motor getirmişler Jinlun,Sağ ayağı koyduğumuz kısım eğrilmiş aşağı doğru. Ayağımı oraya koyarken de fark etmeden frene basmışım. Ayağımda bot var ve zaten soğuktan uyuştu ayaklarım hiç farkına varmadım. Yaklaşık 4 kez istop ettirip sınava girecek diğer adayların ayağın frende uyarısıyla uyanarak kaldırabildim sonunda motoru . 8 çizdirdi ve düz gidip geldim. Onları iyi yaptım ama bakalım nolacak. 2 hafta sonra telafisini yaparım artık. Yazıldığım kursu hiç ama hiç beğenmedim. Bizim kurstan katılan herkesin ortak fikri bu oldu zira.

Epey de kazalı bir gün oldu ilk olarak cross motora binen biri dönüşte motoru patinaja sokarak dönmeye çalıştı kurtaramadı ve kaldırımın kenarında devirdi. Neyse ki bişey olmadı. Daha sonra 2 motor düz ve kocaman yolda çarpışmayı başardı. Onlara pek bakamadım ama durumları iyi gibiydi. Karşıdaki sınav grubundan bir arkadaş da sınav aşamasında motoru devirdi. Arabaların bilerek tam gaz gittiği tali yolda bize kasksız olarak motor alıştıması yaptıran zihniyeti de kınıyorum (orda binmedim o yüzden istop ettirdim o ayrı )

toprakozz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KARA KIZ
    Alıntı ilkER5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoş geldiniz,selamlar
    koca formda bir kişi selamımı aldı.teşekkür ederim ,hoşbulduk

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    hoşgeldin toprakozzz sayfa kış şartları nedeniyle pek aktif değil. ondan olmuş olabilir. yoksa sana kastımız yok inan
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

vw.bora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    direksiyon sınavı bugünmüydü

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:51 ----------

bende seğmenlere yazıldım direksiyon sınav yeri hüseyin gazi taraflarındaymış direksiyon sınavında ne yaptırıyorlar acaba ona göre alıştırma yapayım şimdiden diyorum

Motosikleti
    Yok
    Yozgat bulvarında yapılıyor etlik caddesinin hemen devamı sol tarafta boş bi kısım var oraya götürdüler. Kurslar genelde sınavdan 1 hafta önce alıştırma yaptırıyolar. Sınavda yapılan şeyi aslında o günkü komisyon belirliyor. Bunlar koniler arasında 8 çizme slalom yapma ve ardından 1 kere koniler boyunda düz gidip gelme olarak değişebiliyor. Bunların hepsini karışık da yapaibiliyor. Mesela bize 8 çizdirip ardından bir kere de gidip gelme yaptırdılar. Sadece slalom yapıp düz olarak dönme ya da slalom ile gidip slalom ile geri gönme de olabiir

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Scooterla girseydin ne olacak.. Neyse geçmişsindir.

Bende bugün hava güzel gibi idi..Fırat Ustanın yanına gittim..Kendisi zengin semtte dükkan açmış..Sağolsun yine yardımcı oldu.. Yağ değiştirdik, far on/off düğmesi yaptı, yağlama-yıkama yaptık sağolasın firat teşekkürler.....

Ancak gelirken bayağı üşüdüm.. Ama motora bindim rahatladım..

Motosikleti
    Yok
    Sanırım artık sınavda scooter kullandırtmıyorlar zira sınav alanında bir tane bile göremedim. Zaten geçen hafta ilk scooterla denettiler açıkçası o gün ybr125 ile dönüşlerde falan çok daha rahat ettim. Zengin semti neresi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    racer 200
    Scooterla girseydin ne olacak.. Neyse geçmişsindir.

Bende bugün hava güzel gibi idi..Fırat Ustanın yanına gittim..Kendisi zengin semtte dükkan açmış..Sağolsun yine yardımcı oldu.. Yağ değiştirdik, far on/off düğmesi yaptı, yağlama-yıkama yaptık sağolasın firat teşekkürler.....

Ancak gelirken bayağı üşüdüm.. Ama motora bindim rahatladım..
    bisey değil abi....
    yemek güzel değildi abi yaa
    abi sen o yaptığıha motor sürmek mi diyon...
    karıya girecektin nerdeyse

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------

Sanırım artık sınavda scooter kullandırtmıyorlar zira sınav alanında bir tane bile göremedim. Zaten geçen hafta ilk scooterla denettiler açıkçası o gün ybr125 ile dönüşlerde falan çok daha rahat ettim. Zengin semti neresi
    meysukent
    senin okula yakın olan yer

Motosikleti
    Yok
    Alıntı racer2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bisey değil abi....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:23 ----------

meysukent
    Oooo iyi yerdeymiş artık uğrarız motoru alınca biz de

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı racer2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bisey değil abi....

meysukent
    O karılar seni yola çıkışına hasta oldularda ondan..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 ----------

Sen öyle bil..
    Scooterla giriyorlar halen.. Sınavı yapanlar hayatlarında motor görmemişler..
    Bide Fırat scootera vites gibi bişey yapardı...Hiç anlamazlardı.. 8 çizerken 8 kere stop ettirdiysen helal olsun sana..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------

Sana dedim olum çingene tavuğu yapalım..

Sen tutturdun yok kırmızı şarapla biftek yiyeceğim dedin..Nataşaların olduğu yere götürdün beni..Abdestim bozuldu...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------

Alıntı toprakozz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tanışma bölümüne merhaba dedikten sonra birde ankara mt grubuna merhaba diyelim

umarım iyi vakit geçeçiriz
    tekrar ankara mt ye selam

Merhaba..

Valla iyi vakit geçirmen sana bağlı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    racer 200
    Oooo iyi yerdeymiş artık uğrarız motoru alınca biz de
    aksamları 6 dan sonra yani 7 de motorsuzda uğrayabılırsın abicim...counter turnuvası yaparız

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 ----------

O karılar seni yola çıkışına hasta oldularda ondan..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:04 ----------

Sen öyle bil..
    Scooterla giriyorlar halen.. Sınavı yapanlar hayatlarında motor görmemişler..
    Bide Fırat scootera vites gibi bişey yapardı...Hiç anlamazlardı.. 8 çizerken 8 kere stop ettirdiysen helal olsun sana..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------

Sana dedim olum çingene tavuğu yapalım..

Sen tutturdun yok kırmızı şarapla biftek yiyeceğim dedin..Nataşaların olduğu yere götürdün beni..Abdestim bozuldu...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------

Merhaba..

Valla iyi vakit geçirmen sana bağlı

sana bisey demiyom abi...

Motosikleti
    250 mct
    ben biraz motorda biraz çalışıyım zira bende yazılıyorum acaba slalomda koniler arası kaç metre oluyor ve kaç tane koni koyuyorlar bilgisi olan varsa bende ona göre çalışıyım direksiyon sınav gelecek hafta mı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    racer 200
    Alıntı vw.bora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben biraz motorda biraz çalışıyım zira bende yazılıyorum acaba slalomda koniler arası kaç metre oluyor ve kaç tane koni koyuyorlar bilgisi olan varsa bende ona göre çalışıyım direksiyon sınav gelecek hafta mı
    yanlıs hatırlamıyorsam 7 m idi ve 3 yada 4 koni...
    yani 8 cizecek kadar konu...o nasıl oluyosa

Motosikleti
    Yok
    4 koni kullandık. Yanlış hatılamıyorsam iki koni arası mesafe 10 adım idi. 2. ve 3. koniler arasından geçip 8 e devam ediyoruz. Direksiyon sınavı geçtiğimiz hafta 6 şubat idi. 13 şubatta test sınavı var. Sonraki direksiyon sınavı tarihini bilmiyorum maalesef.

Slalom yapanlarda 5 koni var

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc

Valla normalde 5 m. olacak ama. 7-8 yap kimse karışmıyor.
    Kafanıza takmayın sınavı. Önemli olan şehir içindeki tehlikeler..

Motosikleti
    250 mct
    5 mt araylasa iyi ama 10 adımsa çok çalışmak lazım sanırım kesinlikle ayak yere konulmadan slalom yapılmalıymış yoksa puan kırıyorlarmış

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------

gerçi 10 adım yaklaşık 3 mt kadar oda iyi

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    merhaba adana
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler