yagmur nedenıyle kaza yaptım. motorun tüm sol grenajı dagıldı.gelemiyorum.
yagmur nedenıyle kaza yaptım. motorun tüm sol grenajı dagıldı.gelemiyorum.
ANKARA MT
Çok geçmiş olsun. Dağılan grenaj olsun. Sende bir yaralanma var mı?
May the Force be with McLaren Mercedes
emre kardeşim çok geçmiş olsun, sen nasılsın
emre naptınya çok büyük geçmiş olsn,nasılsın varmı sende hasar?
125 ZN
06 ZN 181
Geçmiş olsun Emre can. Sen de bişey yok ya gerisi mühim değil.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Emre geçmiş olsun senin urum iyiyse problem yok gerisi hallerdilir.
ya emreyi arıyıp duruyorum açan eden yok durumu ciddimi acaba
125 ZN
06 ZN 181
Emre geçmiş olsun. Senin üzerinde bu hafta kötü bulutlar dolaşıyor ama hadi hayırlısı. Bir kurşun falan döktür. Sol grenaj dağıldığına göre sende de hasar vardır ama söylemezsin sen. Sol kolun falan sağlam mı? Umarım büyük birşey yoktur. Geçmiş olsun.
Serdar
Ankara
CRF 250L
emre;
büyük geçmiş olsun.
hakkaten bu hafta büyük şansızlıklar yaşadın. lastik patladı. benzin kaçağı. şimdi de kaza. işallah son olur.
gupilya hocam sen ayrıldıktan snra emreyi görmedin jandarmayı gördü kaçıyım derkendebi uçuyodu havayada toparlamıştı.
@mt
yarın napıoruz varmı plan program.yoksa ben sabah motorla okula gidicem ondan srnada bilkente gidicem
125 ZN
06 ZN 181
aman dikkat emre çok geçmiş olsun...
bu aralar havaların bozmasıyla birlikte kazalar arttı bence piyasadaki çin malı motorların lastikleri ıslak zeminde oldukça güvensiz
bu yüzden mümkünse yağmurlu havalarda motora binmeyi düşünmeyin bile...
eğer yolda iken yağmura yakalanırsanızda yağmurun başladığı ilk 5 dk motorunuzu uygun bir yere çekip bekleyin yol almayın çünkü ilk yağan yağmur lastikleri çok daha fazla kaydırıyo..
ayrıca bide benim motor için bi link açmıştım ama kimse bişe yazmamış ne varsa insanın kendi grubunda var bi siz bakında linki canlandırın :O
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23977
Bacoman
Geçmiş olsun Emre birader, Ankara bu aralar inşaatlar nedeniyle tozlu, bir de üstüne yağmur yiyo yollar, aman diyeyim dikkat et. Birşeyin yok ya inşallah?
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Evet baco ben de cevap yazmayı denedim ama olmadı. Minumum 2000- maksimum 2200 diyebilirim. Hatırdığım kadarıyla bir kere düşürmüştün motoru ve elcikte hasar vardı. Bu fiyatı bir 50-100 daha düşürür sanırım.
Serdar
Ankara
CRF 250L
hmm saol gupilya
ozaman başka bi konuda açiim bunu
aslında satmak düşüncesinde deilim ama şöle bi düşününce nerden baksam 8-9 ay binemicem e bu arada boşu boşuna durması anlamsız ama bi yandanda satarsam parasını bişekilde harcarım bölece eni motor alırken hazır para olmaz ... şuan muhakeme yapıyorum bakalım nolucak belki askerden sonra satabilirim mayısta falan
topatapan ewet düşmüştüm ama motorda hiçbişey yok
elcikteki çizikçok basit bişe yani belli bile olmuyor onun fiyatı etkileyeceğini düşünmüyorum
Bacoman
sagolun arkadaslar. Allaha şükür bende bişi yok. sol tarafa sürüklendigim icin sol tarafım biraz agrıyor. daha da kötü olabilirdi buna şükür..
Allah kimseye kaza bela vermesin
ANKARA MT
tekrar geçmişolsun emre sen sen ol yağmurda çok dikkat et..
Bacoman
biraz önce kardeşimi okula götürdüm geldim,hava çok güzel...
125 ZN
06 ZN 181
hava fazlasıyla kapalı şu an sanırım bu gün dinlenerek geçecek
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)