Bu soğukta karda kışta ehliyet sınavı mı yapılır yaaaa . Yarın sürüşüm var sabahın 7 buçuğunda gidicem sürücü kursunun önünde işallah buz tutmadan yapar da geçerim
Müfettiş ilk motor denemesinde günü kapatıp hastaneye yollansın biz de evlerimize dönelim mutlu mutlu
Teşekkür ederim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------
Öğrenmek istediğim şuydu aslında,,Ankara'da yapılan etkinlikler güncellenmemiş,artık yapılmıyor mu?? espri anlayışını anlayabileceğim kişi(ler) cevaplarsa memnun olurum.
F1 tuşuna basarak etkinlikleri güncelleyebilirsiniz
usta ankara mt olarak espiri işinde çok iyi değiliz
şu ara hava şartları nedeniyle pek hareket yok.
şahsen yarın kendime bi motomax-ankara gezisi organize edeceğim.
buraları takip edersen toplantı ve gezi haberleri olur elbet, net bir takvim yok şimdilik.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
bu soğukta nereyi gezecez abi...
is yerim beysukentte evim sitelerde ..bazen eve giderm...daha astiye gelmeden donarım...
ancak aksamları bahcelide falan bulusuruz...
ben 3 hafta önce ayağımı sakatladım ve pesinden bide sinüzüt olunca bi pohh yiyemedim...gerçi biraz iyilesince de bi bulusma ayarladım....burdan 2 kisi harıç kimse gelmedi ama neyse...
önümüzdeki hafta çarsambaya biseyler ayarlayalım bari...
yer bahceli hosta....pazartesi salı olsunda kesin biseyler yapalım...
yarında moto max gezisi yapalım bari...
nerde bu yer bi tarif edin bakem...yarın biyerlerde bulusup gidelim...ben beysukentteyim...yol üstünde birileri varsa alabilirim...
tanışma bölümüne merhaba dedikten sonra birde ankara mt grubuna merhaba diyelim
umarım iyi vakit geçeçiriz
tekrar ankara mt ye selam
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
evet abi orası anamın yeri....
anam işletiyo orayı...istediğin zaman gel beles yeee...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------
moto max a neye gitmiyom...ben motorumla ilgilenecem...bu havayı birakıp da oraya tıkılamam...gezecem...
hem bisey almadıktan sonra gitmem bi yere...
Şu an bu konu içerisinde 93 kullanıcı var. (0 üye ve 93 misafir)