beyler ne gundu.. butun gun yagmur alltında cross.. dagg tepe.. camurrr... sucuk olldum dondum.. amaa cok keyiffliydi:=)
beyler ne gundu.. butun gun yagmur alltında cross.. dagg tepe.. camurrr... sucuk olldum dondum.. amaa cok keyiffliydi:=)
Fırat,
Akü bakımını yaptım. Çıkardım. Şu an şarjda...
akü başları oksitlenmiş... Hadi başladık bakım işlerine seni geçerim tek kalemde seçerim.
Arkadaşlar bana gelecek tamir işlerinde... Sen ağla..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
aferim abi aferim öğreniyorsun....
valla arkadaslar öyle bisey yaparlarsa cok güzel olur benim için...
arkadaslar bundan sonra bakim için MERT abinin oraya gidiyorsunuz...
size her türlü kolaylığı sağlıyor...o motorunuzu tamir ederken siz onun laptopunda nete girebilirsiniz....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 ----------
abicim her hafta yaptığımız 2-3 kisiden fazla kimsenin gelmediği toplantımıza gelip motoralrı göreceksin...
şopar racing enduro(kendisi gelmemisti en son bulusmaya ama)
gibi çesitli motor seceneklerimiz var...
orda bak gör üstüne otur ama kullanma hangisi hosuna giderse ondan al...
Oraya kayıt oldum geçen hafta. Eğitimi marttan itibaren hava güzelleşirse başlayacak. Bugün de YBR125 kullandım. Eğitiminde de sanırım Suzuki qm250 ve gs500 kullandırıyolar. Artık bakıcaz, Mart gibi keseme en uygunu alıcam abi. Şimdilik kafamda GT250R veya naked modeli var. Kısmetimde ne varsa onu alıcam
Ya çarşamba buluşuyosunuz, her perşembe benim labım ya da sınavım oluyodu gelemiyodum. . Şimdi tatilim ama kış günü de buluşmaya gelen olmaz
Gelicem ama en yakın buluşmaya ama fazla katılım isterim
Bana 6 sında dediler MEB in sitesinde 13 şubat yazıyor ama ben eğitmenlerin yalancıyısım valla
Yakında subab ayarına, debriyaj balatası değiştirmeye de başlayacağım..
Evet Net hizmetide var.. Vınnnlıyoruz artık...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------
Çok iyi bayağı fikrin olur.. Saana chooper tarzıda gider.. Bak Fırat bilir Kaanın motorunu satalım sana. . 130 km çıkıyor..Bakımını Fırtına Fırat Usta yapıyor...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
ben o motorun sadece arka stop lambasını yaptım abi...baska biseyine bakamadım...is yerime getirse motoru bakacamda...adam sürmeyi bilmiyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------
gs500 al abi...her türlü seni tatmin eder...güç hız yakıt uzun yol...
ahh param olsa tekrar girecem gs 500 e...elimde kalan bi hurda gs500 var en azından onun parçaları isime yarar....
ben ulusandan alıyorum ehliyeti. 13ude sınav demislerdi. hatta10 u gibi falan giris kartımı almaya gidicem.
2 kisi gelsinde sevrerda oyun oynayaka yaw...internet cafe misalı...
her türlü oyunumuz vardır...araba yarısı,counter,savas oyunları....
yalnız gelirken eliniz bos gelmeyin...
Çok iyi olur memnun olurum. Hatta şubatta da teorik eğitimi varmış sanırım ona da gelicekseniz orda görüşebiliriz.
Racer2000 hocam,GS500 de hoşuma gitti hemde kullanma şansım da var Deneyeyim çok zorlamazsa eğer,sahibindenden şöyle bi baktım uygun fiyatlıları var geneli 27-30000 km civarında. Bu modelden de alabilirim güzelini denk getirebilirsek.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)