ne 32 si abi....daha büyüktü...
sunu diyon sanırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:49 ----------
aha o elimde tuttugum anahtarı kafama yedim...makinede unutmustum oda dönünce kafama donk etti 2-3 cm lik delük acıldı şafağımda...işin garip tarafı hastanenin yanında deliyordum
koçum benim seri diferansiyelle doç kamyon...üstünde feiling var...
ne giderdik yollar be...türkiyede o kamyonla gitmediğim 2-3 tane il kaldı...
vay be ne günler di askerden önce....
Bu Ankara MT de motorsiklet tamirinden anlayan yok valla..
Öyle yardımcı olanda yok...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
bende bugün seğmenler sürücü kursuna yazıldım kurs 150 tanıdık vasıtası olduğu için yazılı sınav ve direksiyon sınav harcıda 40 + 40 = 80 tl vereceğiz
Geçmiş olsun aman dikkat..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:01 ----------
Neden sevmeyeyim.. EN BÜYÜK ANKARA MT BAŞKA BÜYÜK YOK...
Yok ya Fatihciğim, ben takılayım dedim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 ----------
Olur mu hocam.. Fıratla geçen gün benim motoru tamamen söktük yeniden monte ettik.. Yağ. buji, balatalar herşeyine baktım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 ----------
Doğma büyüme Ankaralıyım..
selamlar Ankara..?
aleyküm selam.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Hi Ankara...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
salut izmir
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
beyler oldensonraa eymirr tarafflarında olucaz.. hava kaccmaz.. beyaz xl200 le ktm 640
böyle havanın içine edem...
sabah ne güzel neseli neseli cıktım evden oturduk kızlarla kızılayda cafeye...tertimizdim motorda pırıl pırıldı... simdi geldim eve motor berbat üstüm basim berbat...
ıslanmadımda motosiklet kıyafetleri haşat oldu motor berbat durumda...
İyi akşamlar Ankara MT. Bugün ilk kez motosiklet kullanma şerefine nail oldum . Süper bir duygu, yağmur yağana kadar aralıksız 1.30 saat sürdüm sanırım. Haftaya ehliyet sınavı var bakalım nolcak.
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)