rejim yapmak lazım
ulen ne ara gezdiniz ne ara çıktınız dağlara taşlara.maşallah nazar deymesin.TEK den teklif gelicek size.Çıkın da bizim santralleride kontrol edin die
Can YERLİ
06 YC 502
abicim çok güzl olurda ben motorla gelmeyi düşünüyorum benim motor nasl bir günde 300-400 km yol yapıcak onu düşünemiyorum.birde şu an hava berbat fırtına koptu pazara düzelir işallah.mithrelious ehliyet hazırmıbide birkaç yere baktım galiba kış geldi,pazar için hava baya kötü hem soguk hemde yagış muhtemelen.
125 ZN
06 ZN 181
Tuzunur kuru tabi.hepinizde su soğutmalı motor war.yaparsınız tabi 300-500nie eziosunuz reddragon kardeşimi
Can YERLİ
06 YC 502
canyerli ,
gezidekileri diyosan, yok bir tek topatapan ın ki su soğutmalı idi aa bi dakika 300-400 yapalım diyen oydu zaten. bizi yemeye mi çalışacaktı yoksa
valla ya ezdiler beni can 300-400 km nedemek ya benim motor için
125 ZN
06 ZN 181
Arkadaşlar öyle art niyetlerim yok. Ben kimin motoru hava soğutmalı kimin ki su soğutmalı bilmem. Amacım bol bol gezmek. Ama sizin motor hararet yaparsa atarız benim motorun arkasına öyle devam ederiz yola :D. Bir de tabi hava durumu önemli. Bakalım nasıl olacak. Neyse ben çıkıyım da şu yağmurda biraz dolaşıyım. Bakalım eriyecek miyim?
Serdar
Ankara
CRF 250L
selam arkadaslar..
havaların acizligine ugramassak eger 250 km yol yapalım. benim motorla 1 gün icinde en yüksek 219 km yaptım sarnırım 250 km de gider...
ANKARA MT
Arkadaşlar merhaba
Yarın hava uygun olduğu takdirde turlamaya gelebilen varsa memnun olurum.
@r3n
nie Gupilya Hocamı unutuosunuz.Onunkide su soğutmalı,yoksam deilmiydi
Can YERLİ
06 YC 502
pazar günü için 4-5 farklı yere baktım hepsinde sisli-çok bulutlu 16-8 derece arası giyor.galiba yagmur olmıyacak.
125 ZN
06 ZN 181
uzun bir aradan sonra merhaba.ben iyileştimde motor hala serviste.sigortanın bilirkişsi teşrif edemediği için hasarlar onarılamıyor haliylen.yarında hava güzel olacakmış gibi duruyor.gelmek isterdim ama bu durumda gelemeyeceğim herhalde :(.
Arkadaşlar hava yarın da böyle olacak gibi. Rüzgarlı, bulutlu ama yağışsız. Tahminen bu gece yağar ve sabah yerler ıslak olur ama yağış olmaz. Eğer hava şartları uygun olursa ne yapıyoruz? Nerede ve saat kaçta toplanıyoruz? Kimler geliyor?
Serdar
Ankara
CRF 250L
benim belli degil,gelebilirimde ama motor yok
125 ZN
06 ZN 181
ermenin motorlada bayabi artcılık tecrübem var,hatta sürdüm bile gayet iyi durumda belki 250den daha fazlasını bile yapar:D
125 ZN
06 ZN 181
garip bir boyun rahatsızlığı nedeniyle beni bu hafta es geçiniz arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 103 kullanıcı var. (0 üye ve 103 misafir)