ben zıbarmaya gidiyom...
zabaha en az 3 kisi hazır olsun...
yoksaaa
ben zıbarmaya gidiyom...
zabaha en az 3 kisi hazır olsun...
yoksaaa
Evet evet, kafamı kurcalayan konu da o zaten. Kesin değişecek yani kullanıma göre şekillenecek anca tahmini yorum yapmak fuzuli. Değişik motorlar varsa iyi,ben ulusan motorla da bir konuşayım. Çok teşekkür ederim.
Benim perşembe son finalim var kısmetse gelecek haftadan itibaren buluşmalara gelebilirim .
Günaydın millet
Çarşamba günü benim fix zaten gelirim.
buluşun bakalım benim için motor mevsimi bitti.en azından 1 aylık.cienfuegos un garajına bıraktık motoru.çarşamba da istanbula geçiyorum.fırat görüşemeden kaçıyorum kusura bakma kanka
çarsamba bulusma baslığı açtım...onay bekliyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------
hala onay bekliyor...
hacım , nereye açtın bulamadım, linkide yazsaydın iyi olurdu. beni yaz +1 adresi saati söyleyin ben bulurum sizi.
Kar geliyor kar..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Karda gelsin sibirya soğuklarıda motora binmeye devam, belediye otobüsüne binmektense motora binmek en iyisi
ben on tarafa aldım canavar gibi vallah beklediğimden ihi çıktı
Yağmurun ilk yağdığı sıra hafif sepeliyo , onun haricinde manyak yapışıyo yere, sanırsın arka kalkacak
Benim ehliyet yok arkadaşlar o yüzden motosikletle trafiğe pek çıkmıyorum hele yağmurlu yağışlı havalarda hiç çıkmıyorum ama aracımla gelebilrim yalnız park sorunu olmayacak yer olmalı ayrıca hafta sonu yada hafta içide biraz daha geç olmalı benim zaten eve gelmem 7 yi buluyor neyse arkadaşlar çok şeymi istiyorum ne
abi hafta içi oldugu icin daha kolay park yeri bulursun...
bizde orda 1 saat durmuyoruz...22 ye kadar duruyoruz...
gecen sefer 23:30 ayrılmıstık...
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)