sağolasın arkadaş aslında reklam olur diye ismini yazmamıştım dediğin gibi tel ederiz sorarız artık.. adım şadan sağlık bakanlığındayım prosev marka mont ve pantolon 3 taksitle 320 tl ye aldık fırat kardeşin sayesine başkası olsa vermez senet yok sepet yok aybaşından aybaşına 3 taksitle ödüyoruz işte
pazar açmaz gezginmotur.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
hımm tamam bugün öğleden sonra gideyim çocuklarıda alayım gezdireyim bari yarın teamhonda nın buluşması vardı hondaboranın önünde toplanacaktık hemde taksiti yatırırım diye düşünmüştüm bir taşla 2 kuş vuramadık
Arkadaşlar bir hafta sonu işi olmayan bir arkadaş beni alıp redline motora götürebilir mi?
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
nerdesin? götürem 2 saat sonra.
redline eskiden balgat tarafındaydı taşınmış. yeni yerini bilmiremde buluruz.
yaaa birisi de beni gezdirsin...ben motür süremiyom...
motorunuzun olmasına gerek yok ehliyet olsun yeter...
bende motor var, soförüm olun....
13:00'da alam seni ykmnin orda kumrular sokağın köşeden.
arar buluruz redline'ı muhterem.
uyar mı?
13:30 olsun. attım telefonu.
millet gezmekten siteye girmeye fırsat bulamıyo ellam...
7\24 geziyonuz mu yaw
cok gezmeyin motürünüz bozulur...
Dayan şurda ne kaldı...3 gün......
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
yağmurlu havalarda hiç binesim olmuyor her yer çamur oluyor zaten ehliyette yok ama bu ara yazılacağım bir kursa 150 tl diyor kurslar diğer masraflar hariç
neye 3 gün kaldı abi...
ben yarın hastaneye kontrole gidiyom...alcıyı kesin sökecekler...bende hemen motora binecem...
zaten dün okulda sınava giremedim...hoca yarın bekliyo beni....
racer ımla bi ankara ticaret yapar gelirim...
bugun motoru calıstırıp ısıttım acık...üsümüs dısarda mırın kırın etti ama genede çalıstı....koçüm benim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------
kursla anlas abi...
ben motor kullanmayı biliyom..sizden bisey öğretmenizi istemiyom...pesin verecem parayı de...125 e düser yani...
öz anadolu sürücü kursuna git...sıhhıye ordu evinin karsısında....
ben 2006 yılında 180 vermistim...sadece sertifika istiyom bisey öğretmenizi istemiyom diye anlastık...
bide özler sürücü kursu var oraya bak abi...oda mesrutiyet caddesinde...128 no idi sanırım...120 lerde oldugu kesin...
Ankaralılara nispet yapayım azcık....
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ma-gezisi.html
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)