az önce fena çamura battım.odtü ormanlarını dağlarını keşfettim.çamurla boğuştum her yerim su oldu.harikaydı.eğlendim.kross u keşfettim.amma yazdım.fırat haftaya geleyim de bi yıkayalım aleti.
az önce fena çamura battım.odtü ormanlarını dağlarını keşfettim.çamurla boğuştum her yerim su oldu.harikaydı.eğlendim.kross u keşfettim.amma yazdım.fırat haftaya geleyim de bi yıkayalım aleti.
çamuru sevdiysen seni güzel bi yere götüreyim...giderizde sen ancak ilkbaharda yerler kuruyunca gelebilirsin
ne dersin gidelim mi
gel kendin yıka olum
ben ayakta duramıyom...
tmm ben gelip yıkayacam bi ara.şimdi de gideriz kanka fark etmez.ama ayakta durabilir miyim senin gittiğin yollarda onu bilemem
ben senle belli bi yere kadar gelecem...ondan sana tarif edecem...sen su rampadan in asağıdan dön geri gel diyecem...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------
kiminle gittin abii
kim düstü deliğe..
iyi akşamlar arkadaşlar yarın motosiklet montu ve pantolonu almış olduğum yere taksit yatırmaya gideceğim bu arada öğrenmek istediğim pazar günüde açık oluyormu fırat kardeş gittiğimiz mağaza
geçen anlattığın rüyanı mı diyon abi...
valla bende gecen kenan sofuoğlu ile seke seke yarısıyodum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 ----------
hheee....siz burdan gittiniz yarım saat sonra mert abi ile bulustuk ormana gittik deliği bulduk içine düstük...
askerde eskisehirli bu yüzbasımız vardı...silah eğitiminde 3 atıs serbest derdi abi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 ----------
çiğdem mahallesinde...gezgin motordan abi...
kuvvetmira abide oranın telefonu vardı....
Valla mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:36 ----------
[QUOTE=racer2000;1929341]askerde eskisehirli bu yüzbasımız vardı...silah eğitiminde 3 atıs serbest derdi abi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 ----------
çiğdem mahallesinde...gezgin motordan abi...[/QUOTE
Hakandan! fiyatı uygun muydu?
Ne marka aldınız?
Telefonu : 220 02 24
http://www.gezginmotor.com/
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
valla valla...
orda hakan yok abi...
murat abi ve...adını hep unuttugum bi abi var...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:41 ----------
fiyatı uygundu abi....
320=mont,pantolon,eldiven
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:41 ----------
ilkbaharda bende mont ve eldiven alacağım...
Şu an bu konu içerisinde 179 kullanıcı var. (0 üye ve 179 misafir)