slm arkadaslar...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...lacagi-bu.html
yeni yıldaki ilk gezim... buyrun afiyet olsun...
Maşşallah fırat altında iki teker ama sen kartal gibi yukseklerde uçmuşssun. Motor ruhunun en sevdigim yanı, o yolun bittigi yerde kafanı biraz daha bozsa emimin motoru sırtına vurur gene geçerdin. Gittiğin yeri de söylersen seviniriz. kendine ve motoruna hassas davran kal sağlıcakla..
her ne kadar ss makine hastası olsamda gene de ormandan dağdan bayırdan vaz geçemiyorum...yaza doğru bi cross motor yapıcam...
az yukarısından 2 defa deneme yaptım ama zincin attı motorun...biraz uğrastım...istesem cıkardım ama asıl gitmek istediğim yer baska tarafdaydı o yüzden zorlamadım....
motoruma cok iyi bakıyorum abi...o yolda bassamda ufak bi çukur tümsek görsem hemen yavaslarım...
motoru bugün akşam alacaktım ama usta benden önce aradı arka fren balatalarının yarıyı geçtiğini değiştirilse iyi olacağını söyledi ayrıca arka amortisör üzerindeki takozlarında eskimiş olduğunu onuda değiştireceğini söyledi bende tamam dedim arka teker akort ayarı zincir ayarı ve bunlar için masrafın totalde 55 tl olduğunu söyledi bizde tamam dedik ayarın akşam alacağım motoru ihşallah iyi olur motor
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
vallaha hocam doğru söylüyorsun acemiliğimize geliyor bu işler aslında yüceer servisi biliyorum fatih beylede tanışmıştık motoru aldığımda yazın yağ bakımına götürmüştüm ne bileyim işte servis bizi kazıklar diye düşündüğümüzden olsa gerek servise gitmedik dedim ya acemiyiz bu işlerde araba tamir işi olsa anlarız da motor işinde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------
motoru yeni aldım 2-3 ay oldu 2500 km de aldım 2670 km oldu
abi ben burdayımda....tek eksek olan ben değilim yaw...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:07 ----------
arkadaslar bu hafta aksam bulusalım
tekele zam gelmis..allah bilir limanlıda 500 cl. biranın fiyatını artırmıstır...şöyle daha ucuz bi yer bilen yok mu...limanlı cok kalabalık ve gürültülü oluyo...sohbet ediyok ne dediğimizi anlamıyok...he heee deyip geçistiriyok...
daha sessiz sakın hafif müzik olan bi yer bilen varsa ya simdi yazsın yada yazsın
bekliyorum....
len 500cl 5 litre eder. gözün dönmüş senin git tiner neyim kokla biraz
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
abi gündüz gündüz kafayı mı çektin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:54 ----------
rakı sevmem abi...yılbası gecesi 2 kadeh vodka,1 kadeh sampanya,(öyle sanıyorum) 2 kadehte adını bilmediğim bisey içmistim...
vodka severim...
abi teneke biranın üstünde 330 cl yazıyo...
ml miydi yoksa...
yoksa 50 cl miydi...
bende yılbası gecesinden kalmayım sanırım...
en ucuzu tekel bayinde satılıyo, 7.cadde de hiçbir şeye kalırışılmayan bi park var. herşey selbest, gürültüde yok, tek gürültü bizim sesimiz olur.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
nazamana düşünüyosunuz
Malum benim durum belli.
Şu an bu konu içerisinde 70 kullanıcı var. (0 üye ve 70 misafir)