hayırlı bayramlar
redragon resimler icin tsk. gezi cok güzeldi...
hayırlı bayramlar
redragon resimler icin tsk. gezi cok güzeldi...
ANKARA MT
arkadaşlar ben bugün ufak bi tur yaptım yaklaşık 80 km.lik doyamadım bayram ziyaretlerini de motorla yapiym diyorum yarın için gezi düşünen varsa katılmak isterim
gezi olursa bn kesin varım ama benim motor kilitli(babam gelene kadar).emre gelirse onla gelirim
125 ZN
06 ZN 181
Ben 2 gündür inmiyorum motordan. Bayram namazına motorla gidecektim neredeyse. Ben gelirim yarın gezi varsa. Sanırım herkes gezi varsa ben gelirim diyecek ama bunun için brinin gezi var diye yazması lazım. Kaçta ve nerde olsun arkadaşlar?
Serdar
Ankara
CRF 250L
yarın bende gelmek isterim..
yarın herkez hazırlansın motorları cross motormus gıbı daha vuracaz
ANKARA MT
evet ozamn yarın 12.00 da anatolyada bulusuyoruz,ordan elmadag istikametinde devam ediyoruz.
125 ZN
06 ZN 181
Bana uyar.
Serdar
Ankara
CRF 250L
şuan için 3 motor ile gidecek 4 kişiyiz
- topatapan
- redragon
- E_M_R_E_sen
- R3N
bir de emre arkadaşımızın uyarısı elmadağ soğuk olacakmış, hazırlıklı giyinmek lazımmış
@topatapan
abi sen yarın eskişehir yolundan geçicekmisn
125 ZN
06 ZN 181
Ben seni alırım geçerken reD. Sen 11:45te köprüde ol.
Serdar
Ankara
CRF 250L
redragon resimler icin cok tsk. gezi süperdi... artık benimde cross motorum var.. (mondial cross 150hs uydumu )
ANKARA MT
kasktan çıkınca saçlarım dagılmasa kelim ortaya çıkmasa daha karizmatik olcam ama çok keyifliydi hakkaten, gezinin fikir babası emreye ve katılan herkese teşekkür, gupilya abi ve set74 sizlerle tanıştığım için de ayrıca memnun oldum, umarım arayı acmadan yeni bir gezi yaparız tadı damagımda kaldı
Tekerinize sağlık da sayfanın yapısını bozmuşsunuz. Bari resimler arasına Enter'a basın da alt alta çıksın yan yana çıkacaklarına.
May the Force be with McLaren Mercedes
@watercolours
hemen yapıorum saol uyarın için
@R3N
evet abi aynen benimde tadı damagımda kaldı en kısa zamnda
@topatapan
serdar abi sayende race motor hastası oldum çok süperdi sana ve emreye ayrıca teşekkür ederim
@mithrelious
29 ekime ehliyetini hazırla
@set74&gupilya
sizlerede tşk ederim çok güzl bir gündü
125 ZN
06 ZN 181
Şimdi daha güzel oldu, bakanların da içi açılır artık .
Tekerinize ve deklanşörünüze sağlık...
May the Force be with McLaren Mercedes
Motorlarınıza sağlık, Elmadağ'a tırmanmak güzel fikir. Benim favorim Elmadağ-Kırıkkale arası, acayip nefis manzarası var, motoru alınca hepinizi oraya götürcem
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
@st_erdogan
bize uyar valla samsun yolu 20.km de bizim pideci var dimi emre
125 ZN
06 ZN 181
Ben katılan herkese teşekkür ediyorum çok güzel bir gezi oldu umarım soğuklar bastırmadan toplanırız özellikle önümüz 29 ekim
Arkadaşlar çok güzel bir gezi oldu. Emresen biraz şanssızdı gerçi bugün. Önce kendini yakıyordu, sonra da benzin akıttı motor ama sorunsuz bitirdik günü. Kendimi tam bir endurocu gibi hissettim elmadağ'a çıkarken. Ayrıca tüm gün bir artçım vardı ve iyi bir tecrübe oldu benim için. Yaklaşık olarak 200 km yol yaptık ama beni kesmedi. 29 Ekim için daha erken başlayıp daha geç bitirelim ve bir 300-400 km yapalım. Motorları kış uykusuna yatırmadan önce biraz zorlayalım. Bugün için herkese teşekkürler.
Serdar
Ankara
CRF 250L
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)