anes motura gideceksin o zaman. bizde 45 beygir 5 millon
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Hımm napalım o zaman katlanıcaz. 2 tur yerine 1 tur binerim,kader. Şimdi teee İstanbullara yol parası çok tutar
abi bacaklarım feda olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 ----------
simciik şöyle oluyor...buuu nasıl oluyor
derdin çesidine bağlı...ne tür bi dert...nasıl olmus niye olmus...
bunları istiyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 ----------
bende 4.5 itele...gara borsaya düsürecem....
Dert doğuştan beri var, şöyle ki benim hiç motosikletim olmadı,olmadı(emrah bakışı). Buna bir çare arıyorum işte .
Birtane Dragster 650 beğendim aslında 7500 istiyo bende 6400 var biraz para biriktireyim. Bana motosiklet bakma buluşması düzenleyebilir miyiz ki?
Haydi Ankara MT son 4.5 verildi var mı indiren
aslında bi motor yıkama şenliği düzenlesek fena olmaz.
uygun çeşmeli bi mekan bulacaz hap barabar motor yıkayacaz.
nası organizasyon?
fırat ayarlayın bu işleri
benim bunlar var abi...elektirikli,100 bar basıyo,veriyo alıyo biseyler yapıo iste...
siz pınarı bulun ben sizi izlemeye gelirim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------
bakarız biseyler yapmaya çalısırız abi...
dahada zorlasam 1250 ye de alırdımda...baktım çoçuk ağlamaya geldi...para lazım abi şöyle böyle...
acıdamda o fiyata aldım...yoksa daha çökerdim
Ucuz En500 de bulamadım ki. 98 model ve düşük km oluca fiyatı direk 6500-7000 civarına fırlıyo Daha düşük modeli de ben istemiyorum.(kasa olarak 98 modeli hoşuma gitti EN500 de). 6250 ye var bitane satılık ama ne yalan söyliym resimlerinden bile pek bi gariban duruyo o da. Diğer sorun da EN500 ün beygiri yüksek ama tok u düşük ve bu torku da yüksek devirlerde sağlıyomuş. Chopper için yüksek tork düşük devirin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum yoksa çok bi fark olmaz mı?
tork konusunda haklısın.
en 500'e baktım şimdi, düşük devirleri cansız harbidende.
tabii ilk motorun bu, onuda hesaba katmak lazım.
"iyi bişey alayım, herşeyi istediğim özelliklerde olsun, 10 sene bineyim" dersen gencliğine veririm. çünkü yok öyle birşey
Yani öyle düşünüyorum gerçekten de. Ama olmayacak ondanda eminim. Yani ilk motor için cansız olması daha iyi bir şey de olabilir en azından alışana kadar düşük devirde daha rahat kullanırım motora daha hakim olaiblirim.
Fırat abi öyle bir olay çok süper olur. Ankara içinde istediğim gibi bulamazsam anlaşamazsam öyle yaparız valla.
MİLLET Yarın limalı bahçete toplaşma varmış gelmek isteyenlere duyrulur. saat 19:00 da bahçeli 3.cadde
höyyyt!
toplantıya uyarım, öbür türlüsüne karışmam
3.cadde limanlı bahçe mi? ben gitmedim hiç oraya
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)