günaydın ankara[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:35 ----------
http://img17.imageshack.us/g/dc091226001.jpg/
Cumartesi günü benim çektiğim foğraflar
günaydın ankara[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:35 ----------
http://img17.imageshack.us/g/dc091226001.jpg/
Cumartesi günü benim çektiğim foğraflar
bu sarı çopur kimindir alpay?
kayınpeder 4 teker diye baskı yaptı gittin bi motor daha mı aldın 4 etsin diye?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
alpay abi sen o resimleri cekerken ben nerdeydim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 ----------
kaan abinin...250 jinlun alan arkadas...bi ara yazmıst kaza yaptım falan diye...
o motorla 140 yaptım abi...
ama göstergenin fazla gösterdiğinden adım gibi eminim...[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------
kaanelcin abi
kaanını motor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------
kaan abinin...250 jinlun alan arkadas...bi ara yazmıst kaza yaptım falan diye...
o motorla 140 yaptım abi...
ama göstergenin fazla gösterdiğinden adım gibi eminim...[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------
Fırat siz emniyete girmiştiniz bende len bi resim çekem dedim kendime, çamurlar pek gözükmemiş, nidelim artık idare edin artık.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:44 ----------
140 yapması imkansız benim motorda max. 125 gördüm ibresi bozok aletin
Motorlarınız çok güzel. Güle güle kullanın . Fakat bol köpüklü bir banyoyu haketmişler benden söylemesi
Doğru söylüyosun bizim atları iyi zorladık, ama zamanımız yoktu öylece kitledim garaja.
Hafta sonu güzel olursa yıkamaya götürürüm, bakalım nekadar boş olacağız.
Güzel temennileriniz için teşekkürler, Kimseye kaza bela vermesin, tekerinize taş deymesin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 ----------
Fikirlerinize ihtiyacım var. Benim ata kayışlı sistem yapamazmıyız? zincirin sesini ve bakımlarından kurtulmuş olmazmıyım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------
Nedersin fırat hem çarkı küçültmüş oluruz hemde zincirden kurtuluruz.
zincir sesi musikidir sayın hocam.
o biraz zor abi...ahada yaptın diyelim...
ozamanda 3000-4000 km da kayıs bitecek...hoop değistir...
böyle iyi abi...ona bi komple kapalı koruma buluruz içine de gresi bastın mı...eksozdan baska ses duymazsın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 ----------
bazen bozuk plak gibi seste cıkartır ama musikidir yani...
TARTIŞIRIZ DAHA
helede bendeki gibi zinçirin geçtiği yerdeki plastık yoksa...daha bi musiki oluyo...
fırat zinciri komple kapatacak hazır muhafaza var mı bildiğin?
benim motor çekişten düştüydü, gitmediğim usta kalmadı.
meğersem 108 kilo olduğumdanmış
bende 105 kilo yum yakın zamanda benim motorda gider ayrıca bu arada fırat benim motorun arka tekerinin yalpa yaptığını söylüyorlar o yüzden akort ayarı yaptırmam gerekecek ayar yaptırmışken telleride kalınıyla değiştirtmem gerekecek bu işi nerde yaptıracağız
salıdan sonrası için hava yağışsız diyorlar.
günaydın millet
akortunu yaparız abi o kolay...milleri değistirmeye gerek yok...
havaların güzel oldugu bi gün hepinizi bi yere toplayacağım bütün dertlerinize teker bakacağım
hallederiz abii
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 ----------
herkese günaydın...
günaydın herkese.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)