geçen haftadan kirlenen motoru bugün yıkatmak bahanesiyle yıkattım ve yaklaşık 50 km kadar gezme fırsatım oldu haftayada yağmazsa yine çıkarız ihş.
geçen haftadan kirlenen motoru bugün yıkatmak bahanesiyle yıkattım ve yaklaşık 50 km kadar gezme fırsatım oldu haftayada yağmazsa yine çıkarız ihş.
merhaba ankara mt tayfası... havayı fırsat bilip 2-3 saat kadar AOÇ-İncek mıntıkasını turladım.çevrede başka motorcular da vardı.yollarda hala birilerini görmek güzel...
"[B]SÖYLESEM TESİRİ YOK , SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL[/B]"[I][/I]
Teşekkürler hocam, buldum gibi aslında en azından Dragstar 650 almaya karar verdim 98 modelinden. Bilindik tanıdık model varsa satmak isteyen haber verirseniz sevinirim
Bugün hava gerçekten çok güzeldi, tam gezmelikti. Fakat koşu nedeniyle eskişehir yolunun kızılay istikametini kapatmışlar. 1 saatte anca geldim beytepeden Gezilerinizde fotoğraf çektiyseniz bakıp iç çekmek isterim
slm arkadasalar....
cumartesi günü 3 kisi 100 km ye yakın yol yaptık...hava umrumuzda bile değildi...
alpay abi
kaan abi (250 jinlun alıp 2 defa bihiq ikisindede düsen arkadas)
beeeeeeeen
kaan abinin motoru gölbasindaki muayene istasyonuna götürdük...bide ank da dolandık...100 km ye yakın gezdik islandık camur olduk....
alpay ve kaan abi 3-5 tane resim cekmislerdi...eklerler sanırım...
bugunde motorumla ilgilendim...komple yağını bosalttım ne halde olduguna baktım...bana göre iyi durumda olmadığını gördüm....yağ değistireli 1566 km oldu...iyice siyahlamıstı...motorun içini de iyice yıkadıktan sonra yeni yağı doldurmustum...neden öyle olru anlamadım....
tüm grenajları söküp güzel bi yıkadım motoru...tanzikli suyla...120 bar basıyo bizim pompa...
keşke bugün turlasaydınız racer bugün hava güzeldi beraber takılırdık dün ama hava kötüydü malum biz tatlısu motorcusuyuz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:09 ----------
ben bugün resim çekmeyi unuttum heyecandan halbuki fotograf makinesinide yanıma almıştım
3 motor cubuk karagöle gittik gördük geldik cross yaptık camurlandık karda gezdik battık cıktık 180 km yol katettik.karagol donmustu
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
abi 11 de okuldan çıktım...çinçine asker arkadasımın yanına gittim...onla bindik motora altınpark falan dolastık biraz....sonra is yerime geldim...motoru dağıttım... baktım söyle genel bi kontrol yaptım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------
haber vermiyonuzki abi...gelirdik bizde...
gerçi buraya yazsanız gene göremezdim...evde netim yok ...
sadece is yerinde kaldığım da nette oluyorum...
ben anlamam abi yağdan...bu 5. motorum hiç castrol kullanamadım içime dert olmustu...ilk defa kullandım ondada yanlıs kullanmısım... ama benlik bisey değil abi...ulus motordaki .... anladın iste o söyledi bende aldım koydum...az geldi bi 100 gr da 20-50 ekledim...kokteyl gibi bisey oldu iste,...
günaydın abilerim ablalarım....
Şu an bu konu içerisinde 120 kullanıcı var. (0 üye ve 120 misafir)