Günaydın arkidişler. Yarın güzel olursa hava öğlenden sonra müsait olurum. Ama pazar olmaz, kayınvalideye gideceğim.
Ses çıkarman kayınvalide motora bindiğimi bilmiyo, duymasın mahvolurum.
Günaydın arkidişler. Yarın güzel olursa hava öğlenden sonra müsait olurum. Ama pazar olmaz, kayınvalideye gideceğim.
Ses çıkarman kayınvalide motora bindiğimi bilmiyo, duymasın mahvolurum.
uyy alpay su koyverme gider gelirsin sabahtan kaynanaya
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
hoca hanım annesinde öğlen gidip akşam alıp geleceğim baboş
yarın öğlen civarı samsun yolundan mavi göl-hüseyin gazi tepesi mıntıkasına gidiyorum.mavi er5 gören olursa benim...
"[B]SÖYLESEM TESİRİ YOK , SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL[/B]"[I][/I]
Yarın Ankara çevresinde tur atan turkuaz bir RS125 görürseniz o da benim
Pazar program varsa katılmak isterim,her ne kadar acemi olsak da.
mamak ın içinden türbeye cıkan cok güzel bi yol var orayı biliyorsanız ordan gidin...ekin mahallesini dolasmayın bos yere...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 ----------
pazar günü de ders saatlerimde değismis...bu hafta sonu öğlene kadar motorla uğrasıcam öğleden sonra okula gideceğim...gitti güzelim hafta sonu...
mutlu akşamlar ankara
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
iyi geceler ankara
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
Günaydın herkese...
Intruder Alert!
tekrar hayırlı akşamlar ankara bugün ara ara yağışılıydı dışarı çıkamadım ya
Aşağı yukarı 100km yol yaptım tüm gün boyunca,her yer çamur çarşaf ve su içinde.
Ama yarın daha iyi olur gibi,gezinti yapmayı düşünen var mı?
yarın yerler kuru olursa kıbrısköyü bayındır barajı mamak çöplüğü taraflarında turlarım
bu güne planladığımız mavi göl-hüseyin gazi tepesi gezisi hava muhalefeti nedeniyle yattımuhtemelen yarın da benzer bir hava durumu görünüyorkışa iyice girmeden son bir tur atacaktıkolmadı...
"[B]SÖYLESEM TESİRİ YOK , SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL[/B]"[I][/I]
İyi geceler Ankara. Bugün bir engeli daha aştım,hedefime yaklaştım. Ehliyet sınavına girdim. Sırada motor alımı olacak sanırım
Şu an bu konu içerisinde 134 kullanıcı var. (0 üye ve 134 misafir)