45 dakika olayı kötü olmuş ama napalım motosiklet aşkına sabredicez . Teşekkürler
Bu arada motosiklet kullanmayı adam gibi öğrenebileceğim sürüş teknikleri dersi veren yerler var mı acaba? Emekteki kanuni bayisinden aldığım fiyat 400 lira; uzun yol dahil her türlü eğitim içinde demişti. Daha ucuz bir alternatif mevcut mudur?
omm eğitimleri var ama dönem dönem oluyor.
fiyatlarıda geçtiğimiz aylarda epey indirimliydi.
kaliteli olduğunu duyduk.
görüşmek lazım.
http://tr.ommriders.com/t/10/index.jsp
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
İyi akşamlar Ankara...
Intruder Alert!
ii akşamlar ankaralılar bugün hava biraz daha iyiydi motoru olanlar gezdimi bari bende yok çok içim gitti her gördügüm motorcuya bön bön baktım çok özledim motorumu arkadaşlar siz siz olun motorsuz kalmayın bi zaman sonra elin ayagın oluyor kendini boşlukta hissediyosun 8 ay oldu alışamadım motorsuzluga mobilete bile razıyım ama kriz işte ona bile engel
iyi akşamlar kusura bakmayın yazamadım uzunca bir süre evet racer2000 ve alpay hafta sonunda bir şeyler yapabiliriz bayındır barajı olabilir hatta bize. bize derken alpay ve bana biraz ders verebilir racer200 kardeş değilmi sucuk ekmekte fena olmaz hani
ybr 125 imi 3000 tl ye aldım serdarmert.
2008 model 5400km de.temiz.
bu fiyat içinde içinde iyi durumda bir kask,
dizlikler,arka(kask konulan) ve depoüstü çantalar,disk ve
iyisinden zincir kilidi de var.
şimdi bot ve mont da alacağım.
Hayat nedir diye sorarsan bilmiyorum evlat.
Sormazsan biliyorum...Haraptarlı Nafi
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
abi evde ne kadar takım taklavat varsa hepsini önüne seriyorsun....
motoru da yanına cekiyorsun....gördüğün bütün vidalara uygun anahtarları secip tek tek hepsini söküyorsun...sökemediğin olursa bi tane jet tası alıp kökten hallediyorsun...vida mı yaman sen mi yaman gösteriyorsun...
ne eğitimi abi...orda gördüğün vidaları sök...bağzıları uzun kısa olur onun yerini karıstırma...gerçi karıstırsanda vida yerine oturmayacak söküp uzunun yada kısayı deneyeceksin...
söktüğün gibi geri toplayacamsın abi...ayar mayar yok bunda....sen onu gevsek takıyorsun,,,üstüne binip ilk gzda o kendini sıkıyor zaten....
bilmem anlatabildim mi
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)