hayırlısı olsun.
hayırlısı olsun.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Hayırlı olsun.. Kaç model? kaç km de?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------
Alpay iznini motorun çalışması ile bağdaştırmış... Ama ogün tek vuruşta aldı
Ne izni kardeşim erkek adam izin mi alır?? Ben gidiyom der çıkar gider ??
Töbe töbe..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
lafım meclisten dısarı...
disi varlıklar böyleymis abi...
hatun kişilerin gerçekte istedikleri, söyledikleri ve aslında gerçekten istedikleri çok karmaşık bir denklemler silsilesidirki çoğu zaman kendileride bilemez. kendine has, zaman değişkenli bir matematiği vardır. anahtar kelime şiir değil kudret!
ÇALINTIDIR
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:43 ----------
abi sen söyle gösterisli bi makina al...ama evdekilere gösterme baska yere park et...senin vasatla oraya git vasatı bırak öteki karızmayı al...sonra bak keyfine...
getir imzalayayım genc
bu akşam toplaştığımız arkadaşların ayaklarına, dizlerine, önçapraz bağlarına sağlık
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
bu gece hava çok iyiydi 60 km yaptım hemde yazlık eldivenlerle.çok rahatladım
fatih abi kitap muhabbeti nedir?
bugün hava harika.kaçmaazzz.
alpay ne yaptın aldınmı ehliyeti
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:42 ----------
şu saatlerde hava çok güzel ihşallah hafta sonuda böyle olur
Asıl sizin tekerinize zeval vermesin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------
[QUOTE=vw.bora;1908089]alpay ne yaptın aldınmı ehliyeti[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:43 ---------- İlk mesajı ekleme
aldım abi saol, hafta sonu kaanla motor çalışmaya gidebiliriz güzel olusa sende gel biraz alıştırma yaparuk.
Bende unutmuşum motorun huyunu, aksam azdaha hostanın içine dalacadım Allahtan hafif alet şapla indirince yatırdım yere.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:43 ----------
Fırat aklima cinlik geldi ama olur ise, motor almayımda düldülün motorunu değiştirsek 600cc şöyle EN 500 veya EN 750 nin motoruyla. Akşam yatağa yatınca aklıma geldi hurdacı hikayesi, nedersin sağlam bişiler uydurabilirmiyikki ?
[QUOTE=alpayyuce;1908135]Asıl sizin tekerinize zeval vermesin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:39 ----------
abi 200-300 e bi jawa sasesi al...bi de kazalı mazalı güçlü bi motor bul ...atak moturunu ona...
benim evdeki hurdayı(gs500) adam etseydim..jawa sasesine atacaktım ounu motoru...
suan aklımda hurda bi cross alıp üstüne 350 jawa motoru takmak var...simdi değild...yaza doğru...
buluru bişiler heral hurdalığa gidersen banada bak bişiler motoru biliyosun nasılsa iiii
[QUOTE=alpayyuce;1908184]buluru bişiler heral hurdalığa gidersen banada bak bişiler motoru biliyosun nasılsa iiii
aklımdasın abi...
Merhabalar, cumartesi günü ehliyet sınavım var. Mimar Kemal Lisesinde giriyomuşum. Benden başka bu lisede sınava girecek olan var mı Ankra MT den
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)