öncelikle hoş geldin.gerçi ben de forumda ve motor camiasında yeniyim...motor seçimi ile ilgili burada yorum yapan bütün arkadaşların yazdıklarında haklılık payı var.ancak yeni başlayan birisi olarak benim sana tavsiyem;bu işi layıkıyla yapan bir yerden temel sürüş teknikleri eğitimi alman (ehliyet kursu demiyorum!).çünkü bir yandan kendi tekniğini geliştirirken,diğer yandan da alacağın motorun tarzı,motor hacmi,hangi motorla rahat ederim gibi sorularla ilgili fikirlerin eğitim süresince değişiyor.kendine güvenin artıyor,önce küçük motorla başlarım derken zaman içinde "acaba?" diye düşünmeye başlıyorsun.benim yaptığımı yap demiyorum ama,bu işe merak sardığımda 125'lik,bilemedin 150'lik motorla başlarım diyordum,kursun sonunda 500'lük motor aldım.pişman da olmadım (henüz!).alacağın motor şimdiden hayırlı olsun,ama önce eğitim!!!
"[B]SÖYLESEM TESİRİ YOK , SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL[/B]"[I][/I]
abi her sey yarım saat içinde oldu....baran beni aradı hadi gidiyok dedi...benimde zaten canıma minnet...10 dakkaya geliyom dedim....tam giyiniyom...msj attı..ankara mt ye de yazda gelen varsa gelsin dedi...nasıl yazıyım..zaten 10 dak sonra bulusacaz yarım saate kalmaz yola yola cıkmis olacaktık...ve öyle de oldu...telefon etmekte hiç aklıma gelmedi...zaten cumartesi aksam baran mt ye yazıyımda pazar bi yerlere gidek dedi...bende ok dedim..pazar ondan haber bekliyodum...oda alen acele arayıp gel diyince gittim gittik gezdik yedik içtik geldik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 ----------
kardes jawa gideli baya oldu...ondan geriye kalan tekere taktığım zincir parçaları...o zaman telefonum sadece alo diyenlerdendi...resim yok yanı....ama takarız olur...
sana cok yakınım..bi ara okul cıkısı gel yanıma...yada ben seni nizamiyenin ordan alıyım...ne zaman istersen...
aksam ama...18 den sonra...17 de olur..
tskler...
ramzey cross en cok tutulan crosslardan fıyatına göre tabi suzuki motoru varmıs üzerinde ayrıca ybr de 2800 son fıyat gercekten cok uygun bu fıyata böle motor bulunmaz bida sıfırı 4000 tl
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
selam ankara.
akşam 19:00 gibi n61l, ben ve motorize ekip bahçelievler 3.cadde hosta'da buluşuyoruz;
hosta bahçelievler 3.cadde girişinde
beşevler metro durağına 100 metre
çay 1 millon
köfte-patates-kola 5.5 millon
motosiklet parkyeri
harris elcik
ısıtmalı bahçe
vakti olanları bekleriz efenim.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ah be ehliyetim yok henüz ve ve yerlerde buz olabilir birazda acemiyiz
fatih akşam muhtemelen ben gelirim. motoru çalıştırırsam
ilk motorum ybr 125'i aldım.
başlangıç için öneren çok oldu.
grup gezilerinde bu motor sorun yaratır mı?
çaylak sürücüyü de üzerine eklerseniz...
............................
katılabilir miyim?
iyi motor almışsın. başlangıç için en ideallerinden biri ybr125. grup gezisi ise hangi grupla takıldığına bağlı, ankara mt'nin geçen yazki gezilerinde böyle bi sorun yaşanmadı takip ettiğim kadarı ile.
hepimiz çaylağız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 ----------
izin almadamı problem var karbüratörde mi?
karbüratörse çözülürde
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
İzin almada muhtemelen, kayınvalideye araba çarpmıştıda iki gün önce, yanında kalıyodu şimdi evde yorgundur terslik çıkabilir.
Beyler bende yeni katıldım aranıza daha önce antalyadaydım gelebilirsem bende gelmeye çalışırım bugündü degil mi?
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)