turun ardından hemen eklemis fotoları redragon arkadasım,güzel gezdik hakkaten,bende nihayet redragon,emresen,topatapan ve mithrelios ile tanısabilmiş oldum,tekrar memnun oldum arkadaşlar.. not:kasktan çıkan saçlarımın hastasıyım
turun ardından hemen eklemis fotoları redragon arkadasım,güzel gezdik hakkaten,bende nihayet redragon,emresen,topatapan ve mithrelios ile tanısabilmiş oldum,tekrar memnun oldum arkadaşlar.. not:kasktan çıkan saçlarımın hastasıyım
saçların süprdi ya hele topatapanınkiler dahada güzldi :D
125 ZN
06 ZN 181
Evet ya güzel oldu bugün gezi. Biz buluştuğumuzda hava yavaş yavaş kapatmaya başlıyordu zaten. Ama biz gezmeye niyetli olduğumuz için aldırmadık havaya ve küçük bir gezi yaptık. Umarım 29 ekim'de hava üzel olur ve tekrar gezeriz. Herkese iyi bayramlar
Serdar
Ankara
CRF 250L
bugun kartal bile gördük ya benim dizler fena halde donmuş bugn,hala ısıtamadım,29 ekimi bekliyorum sabırsızlıkla
125 ZN
06 ZN 181
Aslında bir tane " 29 Ekim Ankara Buluşması" başlığı açmak lazım sitenin anasayfasında. Henüz bir plan yok ama sanıyorum her türlü plan değerlendirilir grup üyeleri tarafından. Önemli olan gezmek için bir sebep olması. Belki bir Anıtkabir ziyareti olabilir.
Serdar
Ankara
CRF 250L
Sayın MT- Ankara üyeleri ;
Mubarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar.Hayırlara vesile olmasını dilerim.
İyi bayramlar.
viper_1 Volkan AKAN (MT-Eskişehir)
valla kartaldı bnde ilk kez gördüm muhteşemdi
125 ZN
06 ZN 181
evet ya 29 ekim ankara bulusmasi super fikir, ben de korumalari kaski alip gelirim artik birinizin arkasina çuval olmaya hatta ehliyeti bile alabilirim ki herhangi bi çevirme aninda bi kişi dahi olsa kurtarilabilsin.
Mithrelios, benim motorun arkası boş. Gelmek istersen her zaman yer var. 29 Ekim için herkes fikrini belirtirse ortak bir karara varabiliriz. Her motora küçük bir Türk bayrağı hoş olur. Eğer motorlarla içeri alırlarsa aşşağı kapıdan Anıtkabir'e girer çıkarız. Bir de diğer motor sitelerine bakmak lazım bizim dışımızda 29 ekim organizasyonları varsa onlarla haberleşebiliriz.
Viper_1 senin ve Eskişehir MT'nin de bayramını kutlarız. Ama "sayın" çok resmi olmuş
Serdar
Ankara
CRF 250L
İyi bayramlar arkadaşlar
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
Tüm arkadaşların bayramını kutlarım.
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)