Skyblade öncelikle hoşgeldin dostum. Anlaşılan motor almayı iyice kafaya koymuşsun şimdiden hayırlı olsun gz. ^^ Diğer arkadaşların da dediği gibi öncelikle tarzını belirlemen lazım, ben de motoru alırken V-Strom ile Intruder arasında kalmıştım. İkisi de birbirinden çok farklı motorlar, mantık olarak V-Strom avantajlıydı özellikle birçok yol koşuluna adapte olabilmesi açısından ama Intruder'ı 1 kere görmem ve sesini duymam yetti ve direk aldım motoru. Motorumu hiç toprak veya arazi koşullarında denemedim fakat gerek kalmadı çünkü daha çok şehir içinde ve asfaltta gezeceğimi biliyordum. Şimdi sen hangisini yapıcaksın onu düşünmelisin bence öncelikle. Eğer "ben dağa bayıra çıkmak istiyorum" diyorsan cross ya da benzeri motorlara bakmalısın ama diyorsan "ben şehir içinde ve asfaltta olucam çoğunlukla" o zaman cruiser tarzı alabilirsin ki seviyormuşsun da. Benim de ilk motorum cruiser ve gerek yokuş gerek yağmur hiçbir koşulda henüz beni yarı yolda bırakmadı, rahatlık olarak da eminim cross dan daha avantajlıdır. ^^
Benden şimdilik bu kadar, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. En kısa zamanda seni aramızda görmek isteriz, kib...
PS: Motor sürmek gönül işi, gönlün ne diyorsa onu dinle dostum...