yıl sonu geldi ya...hem son ehliyet sınavı daha yeni tamamlandı,hem de millet zam filan gelmeden işlemi tamamlamak istiyor.geçen sene de bu zamanlar arabamın muayenesi için uğraşmıştım.uyanıklık yapıp tenha olur diye gölbaşı tüv istasyonuna gitmiştim,sabah 07:30'da sıra numarası alıp,15:30'da muayeneye girebilmiştim
"[B]SÖYLESEM TESİRİ YOK , SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL[/B]"[I][/I]
.....hERKESE GUNAYDIN ARKADASLAR...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
mert hocanın söyledikleri gibi.
Sabah nekadar erken gidersen okadar iyi olur.150 tl, Üç resim ve Kurstan aldığın sertifikanı unutma.
Önce numaratörden numara al sonra (Ehliyet numarası yaklaşık her dakikada bir numara atıyo numaranı alınca evvela bunu hesapla), geri koridorun başında şoförler odasından 1.5 tl ye dosya alacaksın. Hemen ardından mali vezneye sıraya gir ( mali vezne, plaka tahsis yerinin sağında) sıra gelene kadar sertifikanın içindeki bilgileri aldığın dosyanın içindeki kağıda eksiksiz doldur.
Vezneye 70,80 tl ödedikten sonra koştur ehliyet işlemlerine,(eğer miting veya yürüyüş yoksa işlemler daha hızlı olur. Sonra Eyliyet gişesinde işlem biterse, parmak izi hemen ehliyet gişesinin yanından giriyosun. Şanşlıysan parmak izini verirsen 2 günsonra ehliyetini almaya gidersin, yok şansızsan ertesi gün sabah erkenden gider parmağını basarsın, sonraki öğleden sonra ehliyetini alırsın.
Mutlaka kimlik ve ehliyetinin (varsa) fotokopisini yanında götürmeyi unutma. kimlik fotokopisini dosyana koyacaksın, ehliyetinkini cebine çünkü onuda elinden alıyorlar.
Şimdiden sana kolay gelsin işin çok zor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------
emliyet.gov.tr de online işlem var ama emliyetde başında memur yok. isterse ordanda sıra numarası al eğer şansın yaver giderse ve mitingde olmazsa ordan işlemlerini daha hızlı yapabilirsin sanıyorum.
yibada kimse olacak mı?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Evet fatih ben geleceğim fakat motorla değil hava mütiş soğuk, motorla gelmeyi yemedi gözüm.
bende birazdan işten çıkıp giderim o tarafa doğru.
görüşürüz.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
tamam hocam senlede tanışmış oluruz hem
Ankara slmlar hepinize.. ;) özledim sizleri,iyi bakın kendinize...
Burak merhaba, nasılsın ? Kesin olarak yerleştin anlaşılan Antalya'ya. Yolun düşerse buralara haberimiz olsun. Kendine iyi bak.
Ben doğan özdemir daha önce kanuni tiger vardı pert oldu yaptım bişekilde sattım daha sonra tl1000 aldım onuda sattım şimdi motorum yok durumlar kötü nasipse yaza almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı şimdi aranızdayım
bir arkadaş vardı.. Macit alacaktı..
http://www.sahibinden.com/2006_mondi...XQQdisplayitem
Bak istersen...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
bu gün bir arkadaşımla beraber havalar iyice bozmadan motorları çıkartalım dedik.niyetimiz çevre yolundan bayındır barajına kadar gidip dönmekti.hava her ne kadar kapalı ve sürprizlere açık gibi görünse de saatlik hava durumu yağmur göstermiyordu.yolculuk güzel başladı,ama hesaba katmadığımız bir faktör vardı;rüzgar...gidişte ve dönüşte rüzgar yol boyu resmen motoru (ben üzerindeyken toplam ağırlık 270-280 kg.oluyor) yandaki refüj demirlerine doğru savurdu.motoru zaptetmek için kollarımı kasmaktan yoruldum,ama güzel bir rüzgarlı hava eğitimi oldu doğrusu...
bugün ben racer2000 ve cienfuegos eymire gittik sucuk ekmek yedik.hava gayet güzeldi ancak fotoğraf makinamız yoktu
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)