Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki Er5
    Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- Kurstan aldığın sertifikayı

2- 4-5 vesikalık resim,
    3- Nufüs cüzdanının fotokopisi,
    4- Şöforlar odası varoradan 1 evrak alınıp orda doldurulacak,(5 tl)
    5- 130 TL toplam emniyette harcarsın..

Önce girer girmez sıra numarası al...
    Sonra girşte sağa dön orda vezne var harcı öde 70 küsür galiba.. onu öde
    dolduracağın formu al, doldur..
    Bekle.,

Oraya araba ile gittitysen B belgen varsa ondanda bi tane fotokopi al. Ehliyeti ertesi güne verecekleri için yannıda eskiehliyetinin fotokopisi olsun....

Bunları yapmak istemezsen bu işi yapan takipçiler var.. onlar senin adına yapar..
    serdarmert arkadaşım sağol.yani yine masraf,yine sıra bekleme,yine "bu işler neden internet üzerinden olamıyor" buhranları...neyse,madem bu işlere bulaştık, katlanacağız artık.tekrar teşekkürler
    "[B]SÖYLESEM TESİRİ YOK , SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL[/B]"[I][/I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı ilkER5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    serdarmert arkadaşım sağol.yani yine masraf,yine sıra bekleme,yine "bu işler neden internet üzerinden olamıyor" buhranları...neyse,madem bu işlere bulaştık, katlanacağız artık.tekrar teşekkürler
    Her aşamada sıra var..Kalabalık...
    Ama ben öğlen gitmiştim. Sıra numaramı aldım.. Ogün evraklarımı verdim.
    Ertesi günde ehliyetimi almıştım...
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

Motosikleti
    Kawasaki Er5
    Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her aşamada sıra var..Kalabalık...
    Ama ben öğlen gitmiştim. Sıra numaramı aldım.. Ogün evraklarımı verdim.
    Ertesi günde ehliyetimi almıştım...
    yıl sonu geldi ya...hem son ehliyet sınavı daha yeni tamamlandı,hem de millet zam filan gelmeden işlemi tamamlamak istiyor.geçen sene de bu zamanlar arabamın muayenesi için uğraşmıştım.uyanıklık yapıp tenha olur diye gölbaşı tüv istasyonuna gitmiştim,sabah 07:30'da sıra numarası alıp,15:30'da muayeneye girebilmiştim

Motosikleti
    var.
    Alıntı sefakarhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    takippdeyim beyler.. organizasyonlara katılınırr itina ile..
    Alıntı alpayyuce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın millet.

İki gündür emliyetin yolları aşındırıyorum, ehliyeti bitürlü alamadım, pazartesiye kaldı.
    Eylemlerden ve yılbaşından sonraki harç artışlarından dolayı acayip kalabalık, ehliyeti yeni alacak arkadaşlara duyrulur sabah saat 6'da sıraya girin hemen sıra numaratörüne gidin numara alın ve evraklarınızı hızla tamamlayın. Yoksa uc iş günü emliyette sürünürsünüz, ben söyleyim benden günah gitsin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------

Hoş geldin arkadaş fıratlada konuşalımda cumartesi büyük ihtimal buluşuruz.
    Ben Çarşamba akşam aldım sertifikamı,Perşembe 7'de sıraya girdim,işim 10'da bitti bugün de aldım ehliyetimi
    Artık yollara vurmak istiyor insan kendini ama malum kar kıyamet dışarısı sonraya kaldık

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    .....hERKESE GUNAYDIN ARKADASLAR...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Regal raptor DD250E-9
    merhaba alpay kardeşim,ben de önümüzdeki hafta içi ehliyet işlemleri için emniyet md.lüğüne gitmeyi planlıyorum.zamanım çok kısıtlı,en hızlı ve pratik halledebilmek için ne yapmam gerek?işlem takip sırasını,önceden yapmam gerekenleri ve işin maliyetini yazabilirsen çok makbule geçer.şimdiden teşekkürler...
    mert hocanın söyledikleri gibi.

Sabah nekadar erken gidersen okadar iyi olur.150 tl, Üç resim ve Kurstan aldığın sertifikanı unutma.

Önce numaratörden numara al sonra (Ehliyet numarası yaklaşık her dakikada bir numara atıyo numaranı alınca evvela bunu hesapla), geri koridorun başında şoförler odasından 1.5 tl ye dosya alacaksın. Hemen ardından mali vezneye sıraya gir ( mali vezne, plaka tahsis yerinin sağında) sıra gelene kadar sertifikanın içindeki bilgileri aldığın dosyanın içindeki kağıda eksiksiz doldur.

Vezneye 70,80 tl ödedikten sonra koştur ehliyet işlemlerine,(eğer miting veya yürüyüş yoksa işlemler daha hızlı olur. Sonra Eyliyet gişesinde işlem biterse, parmak izi hemen ehliyet gişesinin yanından giriyosun. Şanşlıysan parmak izini verirsen 2 günsonra ehliyetini almaya gidersin, yok şansızsan ertesi gün sabah erkenden gider parmağını basarsın, sonraki öğleden sonra ehliyetini alırsın.

Mutlaka kimlik ve ehliyetinin (varsa) fotokopisini yanında götürmeyi unutma. kimlik fotokopisini dosyana koyacaksın, ehliyetinkini cebine çünkü onuda elinden alıyorlar.

Şimdiden sana kolay gelsin işin çok zor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

emliyet.gov.tr de online işlem var ama emliyetde başında memur yok. isterse ordanda sıra numarası al eğer şansın yaver giderse ve mitingde olmazsa ordan işlemlerini daha hızlı yapabilirsin sanıyorum.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    yibada kimse olacak mı?
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Regal raptor DD250E-9
    Evet fatih ben geleceğim fakat motorla değil hava mütiş soğuk, motorla gelmeyi yemedi gözüm.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    bende birazdan işten çıkıp giderim o tarafa doğru.
    görüşürüz.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Regal raptor DD250E-9
    tamam hocam senlede tanışmış oluruz hem

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Ankara slmlar hepinize.. ;) özledim sizleri,iyi bakın kendinize...

septimus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Burak merhaba, nasılsın ? Kesin olarak yerleştin anlaşılan Antalya'ya. Yolun düşerse buralara haberimiz olsun. Kendine iyi bak.

Motosikleti
    Kawasaki Er5
    Alıntı alpayyuce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mert hocanın söyledikleri gibi.

Sabah nekadar erken gidersen okadar iyi olur.150 tl, Üç resim ve Kurstan aldığın sertifikanı unutma.

Önce numaratörden numara al sonra (Ehliyet numarası yaklaşık her dakikada bir numara atıyo numaranı alınca evvela bunu hesapla), geri koridorun başında şoförler odasından 1.5 tl ye dosya alacaksın. Hemen ardından mali vezneye sıraya gir ( mali vezne, plaka tahsis yerinin sağında) sıra gelene kadar sertifikanın içindeki bilgileri aldığın dosyanın içindeki kağıda eksiksiz doldur.

Vezneye 70,80 tl ödedikten sonra koştur ehliyet işlemlerine,(eğer miting veya yürüyüş yoksa işlemler daha hızlı olur. Sonra Eyliyet gişesinde işlem biterse, parmak izi hemen ehliyet gişesinin yanından giriyosun. Şanşlıysan parmak izini verirsen 2 günsonra ehliyetini almaya gidersin, yok şansızsan ertesi gün sabah erkenden gider parmağını basarsın, sonraki öğleden sonra ehliyetini alırsın.

Mutlaka kimlik ve ehliyetinin (varsa) fotokopisini yanında götürmeyi unutma. kimlik fotokopisini dosyana koyacaksın, ehliyetinkini cebine çünkü onuda elinden alıyorlar.

Şimdiden sana kolay gelsin işin çok zor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

emliyet.gov.tr de online işlem var ama emliyetde başında memur yok. isterse ordanda sıra numarası al eğer şansın yaver giderse ve mitingde olmazsa ordan işlemlerini daha hızlı yapabilirsin sanıyorum.
    eyvallah hocam,sağol.artık bir sabah erkenden gidip işlemlere başlarız.kısmet olursa önümüzdeki hafta içi halledeceğim...ha bir sorum da şu;ben gidemezsem,müsait bir arkadaşı göndersem olur mu?şahsen bizim gitmemiz gerekiyor mu?

Dogin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Ben doğan özdemir daha önce kanuni tiger vardı pert oldu yaptım bişekilde sattım daha sonra tl1000 aldım onuda sattım şimdi motorum yok durumlar kötü nasipse yaza almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı şimdi aranızdayım

Tenebrosus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Intruder M800
    Alıntı Dogin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben doğan özdemir daha önce kanuni tiger vardı pert oldu yaptım bişekilde sattım daha sonra tl1000 aldım onuda sattım şimdi motorum yok durumlar kötü nasipse yaza almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı şimdi aranızdayım
    Geçmiş olsun hocam, umarım daha iyileri senin olur. Bu arada Antalya'dayken görüyordum birini mavi/beyaz bi suzuki ile, uzun saçlı falan. O sen miydin yoksa?
    Intruder Alert!

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    bir arkadaş vardı.. Macit alacaktı..

http://www.sahibinden.com/2006_mondi...XQQdisplayitem

Bak istersen...

Motosikleti
    Kawasaki Er5
    bu gün bir arkadaşımla beraber havalar iyice bozmadan motorları çıkartalım dedik.niyetimiz çevre yolundan bayındır barajına kadar gidip dönmekti.hava her ne kadar kapalı ve sürprizlere açık gibi görünse de saatlik hava durumu yağmur göstermiyordu.yolculuk güzel başladı,ama hesaba katmadığımız bir faktör vardı;rüzgar...gidişte ve dönüşte rüzgar yol boyu resmen motoru (ben üzerindeyken toplam ağırlık 270-280 kg.oluyor) yandaki refüj demirlerine doğru savurdu.motoru zaptetmek için kollarımı kasmaktan yoruldum,ama güzel bir rüzgarlı hava eğitimi oldu doğrusu...

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    bu gün bir arkadaşımla beraber havalar iyice bozmadan motorları çıkartalım dedik.niyetimiz çevre yolundan bayındır barajına kadar gidip dönmekti.hava her ne kadar kapalı ve sürprizlere açık gibi görünse de saatlik hava durumu yağmur göstermiyordu.yolculuk güzel başladı,ama hesaba katmadığımız bir faktör vardı;rüzgar...gidişte ve dönüşte rüzgar yol boyu resmen motoru (ben üzerindeyken toplam ağırlık 270-280 kg.oluyor) yandaki refüj demirlerine doğru savurdu.motoru zaptetmek için kollarımı kasmaktan yoruldum,ama güzel bir rüzgarlı hava eğitimi oldu doğrusu...
    Mavi göle gittiniz demek.. Güzeldir orası...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbf 150
    bugün ben racer2000 ve cienfuegos eymire gittik sucuk ekmek yedik.hava gayet güzeldi ancak fotoğraf makinamız yoktu

Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Alıntı baran06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün ben racer2000 ve cienfuegos eymire gittik sucuk ekmek yedik.hava gayet güzeldi ancak fotoğraf makinamız yoktu
    İnsan haber verir... Buraya yazar ki birlikte gidelim..öyle olsun bakalım..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler